Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Monte Carlo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monte Carlo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monte Carlo miniguide

Billeje Monte Carlo

Biludlejning Monte Carlo

Monte Carlo er hovedstaden i Little stat og Fyrstendømmet Monaco, og er beliggende øst for den franske Nice .Monte Carlo ligger mellem Alperne og Middelhavet med den franske Riviera i vest, og den italienske Riviera mod øst. Vi lever ca. 33.000 indbyggere.

Monte Carlo er kendt for sine casino, der åbnede i 1858 og har optrådt i flere film, bl.a. James Bond film. Her kan du spille eller tage en tur for at se bygningen, men sørg for din outfit. Monte Carlo er også kendt for Monte Carlo Rally, en international racing i Formel 1 Grand Prix. Det er blevet fastslået årligt fra 1911, med enkelte undtagelser. Blandt byens andre seværdigheder er den første familie Grimaldis palads, Palais Princier, beliggende på en bakke i den gamle by. Der er guidede ture, med god udsigt over havnen. Byen har også et akvarium og haven Jardin Exotique er et besøg værd. Det er også en Marlborough gallerier i byen.

Den nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur .

Dansk