Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Monte Carlo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monte Carlo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monte Carlo miniguide

Billeje Monte Carlo
Biludlejning Monte Carlo

Monte Carlo er hovedstaden i Little stat og Fyrstendømmet Monaco, og er beliggende øst for den franske Nice .Monte Carlo ligger mellem Alperne og Middelhavet med den franske Riviera i vest, og den italienske Riviera mod øst. Vi lever ca. 33.000 indbyggere.

Monte Carlo er kendt for sine casino, der åbnede i 1858 og har optrådt i flere film, bl.a. James Bond film. Her kan du spille eller tage en tur for at se bygningen, men sørg for din outfit. Monte Carlo er også kendt for Monte Carlo Rally, en international racing i Formel 1 Grand Prix. Det er blevet fastslået årligt fra 1911, med enkelte undtagelser. Blandt byens andre seværdigheder er den første familie Grimaldis palads, Palais Princier, beliggende på en bakke i den gamle by. Der er guidede ture, med god udsigt over havnen. Byen har også et akvarium og haven Jardin Exotique er et besøg værd. Det er også en Marlborough gallerier i byen.

Den nærmeste lufthavn er Nice Côte d’Azur .