Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Biarritz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Biarritz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Biarritz miniguide

Biarritz

Biludlejning Biarritz

Biarritz ligger på den franske atlanterhavskyst – specifikt Atlanterhavet, nær grænsen til Spanien .Administrativt er byen hører til ministeriet Pyrénées Atlantique region Aquitaine. Biarritz, som har 26.690 indbyggere (2006), er
også en del af den historiske “Baskerlandet”, som dækker et større område på begge sider af den fransk-spanske grænse.

Biarritz er først og fremmest kendt som en kur og badested og hotelkomplekser langs strandene har en luksuriøs fornemmelse. Der er også et paradis for surfere.
Flere af byens seværdigheder er relateret til sin holdning ved havet. Dette gælder for sådanne. den populære Musée de la Mer, hvor der er 24 tanke (herunder hajer og skinne). Byen har også mere specielle attraktioner som sin egen chokolade museum (Musée de Chocolat) og Asian Art Museum (asiatisk), med værker af kunst fra Indien , Nepal, Tibet og Kina.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Biarritz-Anglet-Bayonne, som er et par kilometer øst for centrum.

Dansk