Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Biarritz

Hvis du ønsker at tilbringe din næste ferie i Biarritz, så kan vi anbefale at leje en bil. Dette skyldes, at du med en lejebil frit kan bevæge dig rundt i byen i dit eget tempo og se alle de steder, du gerne vil. Du kan finde mange biludlejningsfirmaer i lufthavnen eller tæt på byen. 

Guide til Biarritz

Biarritz
Biludlejning Biarritz

Biarritz ligger i Frankrig, og var oprindelig en lille fiskerlandsby, indtil den blev gjort kendt af Napoleon III i 1854. Historisk er det også anført, at briterne i høj grad var ansvarlige for væksten i byen, da den blev brugt til vinterferie. På baggrund af besøg af dronning Victoria, Afonso XIII af Spanien og Edward VII blev byen kendt som stedet for konger og dronninger. Af denne grund er Biarritz blevet en fin destination for turisme og sightseeing. Nærliggende byer omkring Biarritz omfatter de spanske byer San Sebastián, Vitoria-Gasteiz og Bilbao

Byen har over 25.000 indbyggere, og ligger i den sydvestligste del af Frankrig. Den er kendt som attraktion for turister og for at være en stor surf-destination. Når du besøger Biarritz, vil du møde de utrolige mennesker, der bor her, og du vil helt sikkert føle dig hjemme. Nyd mangfoldigheden af natur og strande i denne vidunderligt fredfyldte badeby, kombineret med nogle luksuriøse boliger, som stammer fra byens storhedstid. 

På årets koldeste dage kan temperaturen i Biarrits ligge under 10°C. For at opleve kulden skal du besøge byen mellem december og januar. Årets varmeste dag i Biarritz kan være op til 25°C, og det er mellem juni og august. For den bedste oplevelse anbefales det, at du besøger byen i den periode, hvor temperaturerne er i den høje ende, da det giver dig mulighed for at få mest muligt ud af Biarritz. 

Der er flere ting, du kan gøre, når du besøger Biarritz, som vil gøre dit ophold meget mindeværdigt. Fx kan du vælge at besøge lokale restauranter for at nyde baskiske specialiteter. Du kan også surfe ud for Biarritz’ strandkyst, se på solnedgangen på la Grande Plage, og der er historiske monumenter, som du kan besøge, hvis du har lyst til sightseeing. Attraktionerne i denne by er nærmest ubegrænsede, og dit besøg vil helt sikkert være spændende og mindeværdigt. 

Udforsk området med din udlejningsbil

Der er masser af steder, som du kan besøge i Biarritz. Et af de mest spændende steder er Phare de Biarritz, som er et af de mest naturskønne steder i Frankrig. Det ligger i Anglet meget tæt på havet, hvor du kan få en af de bedste udsigter over havet på den ene side og en fantastisk udsigt over byen på en anden. Der er små 5 km fra lufthavnen til Phare de Biarritz, og med en lejebil tager turen ca. 9 minutter via Boulevard du BAB (vej nr. D260). 

Du kan også bruge din lejebil til at komme til City Ocean, som er et museum med havudstillinger. Hvis du er fan af virtual reality, så skal du besøge dette museum, da det tilbyder interessante, interaktive udstillinger vha. virtual reality. Hvis du ønsker at besøge City Ocean-museet med en lejebil, så kan du komme dertil på mindre end 10 minutter, og afstanden er kun ca. 4 km. 

Derudover bør du besøge nogle af de forskellige restauranter i Biarritz for at nyde både lokale og internationale retter, alt efter smag og budget. En af de restauranter, du kan besøge, er Nahia Restaurant. Den ligger på Halle Darla. Den anslåede afstand mellem lufthavnen og denne restaurant er 1,6 km. Det tager ca. 3 minutter at komme dertil med en lejebil. Andre restauranter, som du kan vælge at besøge, er Restaurant L’Impertinent, Le Bistrot Gourmet, L’Entre Deux og mange flere. 

Lufthavne

I selve Biarritz er der kun én lufthavn, men du finder flere lufthavne tæt på byen. Fra lufthavnen i Biarritz kan du nemt rejse til en lang række europæiske byer. Lufthavnen er kendt som Aéroport de Biarritz eller Biarritz Airport, og den råder over to landingsbaner og syv gates. Lufthavnen betjener ca. 1,4 milllioner passagerer årligt. Nogle af de mest populære afgange fra Biarritz Lufthavn er ruter til Paris, Lyon og Bruxelles. 

Derudover kan du ganske enkelt besøge lufthavnens hjemmeside for at downloade rejseplanen. Hvis du vil, kan du også booke en flyrejse til en hvilken som helst af de tilgængelige destinationer. På den måde får du mere tid til at nyde din tid i denne smukke by uden at stresse. 

En anden interessant ting er, at du kan finde flere biludlejningsfirmaer i denne lufthavn. Nogle af de udlejningsfirmaer, som har kontorer i lufthavnen, er Avis, Europcar og Hertz, og der er mange flere. Du kan med garanti finde en passende lejebil til dine behov i byen hos et af disse udlejningsfirmaer. 

Trafik

Det gode ved Biarritz er infrastrukturen. Når du kører med din lejebil, vil du nyde godt af vejenes fine tilstand, og det er let at komme til din destination. Ikke desto mindre er der naturligvis nogle færdselsregler, som du skal overholde, når du kører i Biarritz, og en af dem er hastighedsgrænserne. Når du kører på motorveje, er hastighedsgrænsen 110 km/t. Når du kører på de nationale landeveje, er hastighedsgrænsen 90 km/t. 

Derudover er der flere parkeringsmuligheder, som du kan vælge at bruge alt efter dit opholdssted i byen. Du har mulighed for at vælge langtids- eller korttidsparkering efter dit behov og dine planer. Nogle af disse parkeringsmuligheder er Halles Clemenceau, Sainte Eugénie, Indigo Parking Gare Du Midi osv.