Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bilbao

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bilbao inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bilbao miniguide

Bilbao

Biludlejning Bilbao

Havnebyen Bilbao er placeret i det nordlige Spanien og er hovedstaden i Vizacaya provinsen.Bilbao er Baskerlandets vigtigste by med 372.000 indbyggere (2007).Nervion Floden løber gennem byen og adskiller den nye moderne by fra den gamle by.

Bilbao kan vise interessante bygninger, smukke broer, smukke parker, museer og gode indkøbsmuligheder. Den største attraktion i byen er Guggenheim Museet åbnede i 1997. Museet er blevet et vartegn for Bilbao med interessante arkitektur designet i stål, sten og titanium. Guggenheim Museum har en række kunstudstillinger i moderne kunst. Efter museet blev åbnet turisme er steget betydeligt i Bilbao.

Old Town er også et besøg værd, med sin charmerende stil og gode shoppingmuligheder.

Bilbao Lufthavn er placeret lige uden for centrum.

Dansk