Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bilbao Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bilbao Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bilbao Lufthavn miniguide

Billeje Bilbao Lufthavn

Biludlejning Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport (BIO) ligger ca 10 km nord for Bilbao .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Bilbao. Der er fem forskellige bilproducenter i lufthavnen, der er Hertz, Avis, Europcar, National og Sol Mar.

3.654.951 passagerer besøgte Bilbao Lufthavn i 2009. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Det er den berømte designer Santiago Calatrava har designet lufthavnen, og det bør udvides, så det er klar til at modtage 8 millioner passagerer i 2014. Bilbao Lufthavn tjener 16 internationale flyselskaber, og 27 forskellige destinationer, hvor omkring halvdelen af dem befinder sig i Spanien .

Shopping og restaurant-området i Bilbao lufthavn er for nylig blevet udvidet, således at udvælgelsen er meget god. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, trådløs internet, ATM, politi og medicinske kontorer. Der er hoteller i lufthavnen, de nærmeste, Hotel m.fl. i deri.

Dansk