Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bilbao Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bilbao Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bilbao Lufthavn miniguide

Billeje Bilbao Lufthavn
Biludlejning Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport (BIO) ligger ca 10 km nord for Bilbao .Der er en bus mellem lufthavnen og centrum af Bilbao. Der er fem forskellige bilproducenter i lufthavnen, der er Hertz, Avis, Europcar, National og Sol Mar.

3.654.951 passagerer besøgte Bilbao Lufthavn i 2009. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Det er den berømte designer Santiago Calatrava har designet lufthavnen, og det bør udvides, så det er klar til at modtage 8 millioner passagerer i 2014. Bilbao Lufthavn tjener 16 internationale flyselskaber, og 27 forskellige destinationer, hvor omkring halvdelen af dem befinder sig i Spanien .

Shopping og restaurant-området i Bilbao lufthavn er for nylig blevet udvidet, således at udvælgelsen er meget god. Andre faciliteter inkluderer VIP lounge, trådløs internet, ATM, politi og medicinske kontorer. Der er hoteller i lufthavnen, de nærmeste, Hotel m.fl. i deri.