Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Biarritz Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Biarritz Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Biarritz Lufthavn miniguide

Billeje Biarritz Lufthavn
Biludlejning Biarritz Lufthavn

L’Aéroport de Biarritz-Anglet-Bayonne (BIQ), også kendt som Aeropuerto de Parme ligger 5 km sydøst for Biarritz i Frankrig .Der er en bus mellem lufthavnen og Biarritz. 5 forskellige biludlejningsfirmaer beliggende i lufthavnen.

I 2007 passagerer besøgte 930.880 Biarritz Lufthavn.Det er tjent med syv forskellige flyselskaber, der tilbyder ture til 7 forskellige internationale destinationer i Europa.Området har en lang tradition for at flyve, men den lufthavn, hvor det er i dag blev først åbnet i 1954. Den tidligere lufthavnen blev bombet under 2 World War II.

Biarritz Lufthavn har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, VIP lounge, konferencecenter og ATM.Der er ingen hoteller i lufthavnen.