Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saint Quentin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Quentin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Quentin miniguide

Billeje Saint Quentin
Biludlejning Saint Quentin

Saint-Quentin er en by i det nordøstlige Frankrig i Picardie, 155 km nordøst for Paris. Saint-Quentin ligger ved floden Somme og Canal Saint-Quentin. Ca. 59.000 indbyggere tilhører Saint-Quentin.

Saint-Quentin blev etableret af romerne, og navngivet som Augusta Viromanduorum. I middelalderen, kapital Saint-Quentin af amtet Vermandois. På dette tidspunkt, store kloster etableret en i byen her. Det har en tekstilindustri, der daterer sig tilbage til 1500-tallet. Byen har flere ældre bygninger, katedralen fra 1200-1400’s, der er kendt for sine skulpturer og farvet glas. Her er et museum med kunst fra 1700-tallet og en hal fra 1400-
tallet. Byens Champs-Elysées park byder på gode muligheder for promenade, og der er gode vandreture langs St. Quentin-kanalen. Saint-Quentin har også en basilika og et palads, Palais de Fervaques, udover nogle museer.

Paris Roissy-Charles de Gaulle er den nærmeste lufthavn 145 km fra Saint-Quentin center.