Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saint Quentin

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Quentin inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Quentin miniguide

Billeje Saint Quentin

Biludlejning Saint Quentin

Saint-Quentin er en by i det nordøstlige Frankrig i Picardie, 155 km nordøst for Paris . Saint-Quentin ligger ved floden Somme og Canal Saint-Quentin. Ca. 59.000 indbyggere tilhører Saint-Quentin.

Saint-Quentin blev etableret af romerne, og navngivet som Augusta Viromanduorum. I middelalderen, kapital Saint-Quentin af amtet Vermandois. På dette tidspunkt, store kloster etableret en i byen her. Det har en tekstilindustri, der daterer sig tilbage til 1500-tallet. Byen har flere ældre bygninger, katedralen fra 1200-1400’s, der er kendt for sine skulpturer og farvet glas. Her er et museum med kunst fra 1700-tallet og en hal fra 1400-
tallet. Byens Champs-Elysées park byder på gode muligheder for promenade, og der er gode vandreture langs St. Quentin-kanalen. Saint-Quentin har også en basilika og et palads, Palais de Fervaques, udover nogle museer.

Paris Roissy-Charles de Gaulle er den nærmeste lufthavn 145 km fra Saint-Quentin center.

Dansk