Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Angers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Angers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Angers miniguide

Billeje Angers
Biludlejning Angers

Angers er en by i det nordlige Frankrig, ca. 90 km sydøst for Nantes og 300 kilometer sydvest for Paris .Angers ligger ved floden Maine, otte miles fra floden mundingen af Loire. Vi lever ca. 156.000 indbyggere i byen, 230.000 herunder forstæder.

Angers er rig på historie. I en byborg fra middelalderen med 17 tårne, er det en 100 meter lang berømte billedtæppe, som indeholder de apokalypse. Byen har også en smuk gotisk katedral. Der er flere museer i byen, herunder Art Museum, Musée des Beaux Arts d’Angers. Den tidligere Barrault-residence fra 1500-tals hus en kunstsamling med malerier af blandt andre Chardin, Watteau og Boucher, siden 1796. I Angers er også 13 klostre, hvoraf David d’Angers er den største. I dette kloster er der en række værker i marmor og bronze statuer. Byen har også et museum for gamere. Angers har også flere biografer og har en god natteliv.

Lufthavn Nantes Atlantique ligger ca. 100 km fra Angers.