Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Angers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Angers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Angers miniguide

Billeje Angers

Biludlejning Angers

Angers er en by i det nordlige Frankrig , ca. 90 km sydøst for Nantes og 300 kilometer sydvest for Paris .Angers ligger ved floden Maine, otte miles fra floden mundingen af Loire. Vi lever ca. 156.000 indbyggere i byen, 230.000 herunder forstæder.

Angers er rig på historie. I en byborg fra middelalderen med 17 tårne, er det en 100 meter lang berømte billedtæppe, som indeholder de apokalypse. Byen har også en smuk gotisk katedral. Der er flere museer i byen, herunder Art Museum, Musée des Beaux Arts d’Angers. Den tidligere Barrault-residence fra 1500-tals hus en kunstsamling med malerier af blandt andre Chardin, Watteau og Boucher, siden 1796. I Angers er også 13 klostre, hvoraf David d’Angers er den største. I dette kloster er der en række værker i marmor og bronze statuer. Byen har også et museum for gamere. Angers har også flere biografer og har en god natteliv.

Lufthavn Nantes Atlantique ligger ca. 100 km fra Angers.

Dansk