Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Clermont Ferrand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Clermont Ferrand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Clermont Ferrand miniguide

Billeje Clermont Ferrand
Biludlejning Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand er en by i det centrale Frankrig. 360 km syd for Paris .Byen er hovedstad i Auvergne regionen Ministeriet for Puy-de-Dôme. Ca. 140.000 indbyggere bor i Clermont-Ferrand, 261.000 med forstæder. Det er beliggende på sletten, og er kendt for en række vulkaner, Chaine des Puys, placeret rundt omkring i byen. Den højeste-Puy-de Dôme, som ligger 13 km uden for centrum.

Clermont-Ferrand, som blev grundlagt af romerne som Augustonemetum, og blev et bispedømme omkring. 250 år Byen er en af Frankrigs ældste. Byen er fødested for filosoffen Blaise Pascal (1623-1662). Royat forstad beliggende 430 meter over havets overflade, er en sommer turiststed med mineralske kilder. I Clermont-Ferrand der er attraktioner såsom arkæologiske og naturhistoriske. I den gamle by ligger den senromanske Notre-Dame-du-Port basilikaen fra de 1100’s og en gotisk katedral, fra 1100 til 1400 tallet. På Place de Jaude der er en stor statue af Vercingetorix sidde i en hæs. Den er lavet af Frederic Bartholdi, som designede Statue of Liberty i New York.

Aéroport Clermont-Ferrand Auvergne er beliggende ca. seks kilometer uden for Clermont-Ferrand.