Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Clermont Ferrand

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Clermont Ferrand inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Clermont Ferrand miniguide

Billeje Clermont Ferrand

Biludlejning Clermont Ferrand

Clermont-Ferrand er en by i det centrale Frankrig . 360 km syd for Paris .Byen er hovedstad i Auvergne regionen Ministeriet for Puy-de-Dôme. Ca. 140.000 indbyggere bor i Clermont-Ferrand, 261.000 med forstæder. Det er beliggende på sletten, og er kendt for en række vulkaner, Chaine des Puys, placeret rundt omkring i byen. Den højeste-Puy-de Dôme, som ligger 13 km uden for centrum.

Clermont-Ferrand, som blev grundlagt af romerne som Augustonemetum, og blev et bispedømme omkring. 250 år Byen er en af Frankrigs ældste. Byen er fødested for filosoffen Blaise Pascal (1623-1662). Royat forstad beliggende 430 meter over havets overflade, er en sommer turiststed med mineralske kilder. I Clermont-Ferrand der er attraktioner såsom arkæologiske og naturhistoriske. I den gamle by ligger den senromanske Notre-Dame-du-Port basilikaen fra de 1100’s og en gotisk katedral, fra 1100 til 1400 tallet. På Place de Jaude der er en stor statue af Vercingetorix sidde i en hæs. Den er lavet af Frederic Bartholdi, som designede Statue of Liberty i New York.

Aéroport Clermont-Ferrand Auvergne er beliggende ca. seks kilometer uden for Clermont-Ferrand.

Dansk