Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Quimper

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quimper inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quimper miniguide

Billeje Quimper

Biludlejning Quimper

Quimper er en by i det nordvestlige Frankrig , i Bretagne.Quimper er hovedstaden i ministeriet for Finistère. Det er beliggende 71 km sydøst for Brest, på floden Odet.Ca. 64.000 mennesker lever i Quimper.

Det har været en katolsk biskop fra 400’s. Quimper er den gamle hovedstad La Cournoaille i Bretagne, og har flere Celtic symboler. Navnet er Breton for den samlede gennemstrømning og pege på de tre floder Steira, Oddet og Frout flyder sammen her. Byen har flere bygninger fra middelalderen, herunder en gotisk katedral af St. Corentin, som blev påbegyndt i 1239 Den har to tårne og blev rekonstrueret i 1800-tallet.Quimper har seværdigheder at Fience Museum, Kunstmuseum Musée des Beaux-Arts, og en moderne kunstmuseum, Le Quartier. Tredje uge i juli arrangerer Quimper dans festival Cornouaille med mere end 200 arrangementer. Byens mest berømte produkter er Quimper fajance produkter: håndmalede keramik. Besøgende kan prøve byens traditionelle steder og crêpes.

Den nærmeste lufthavn er Quimper Lufthavn, syv kilometer fra centrum.

Dansk