Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Quimper

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Quimper inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Quimper miniguide

Billeje Quimper
Biludlejning Quimper

Quimper er en by i det nordvestlige Frankrig, i Bretagne.Quimper er hovedstaden i ministeriet for Finistère. Det er beliggende 71 km sydøst for Brest, på floden Odet.Ca. 64.000 mennesker lever i Quimper.

Det har været en katolsk biskop fra 400’s. Quimper er den gamle hovedstad La Cournoaille i Bretagne, og har flere Celtic symboler. Navnet er Breton for den samlede gennemstrømning og pege på de tre floder Steira, Oddet og Frout flyder sammen her. Byen har flere bygninger fra middelalderen, herunder en gotisk katedral af St. Corentin, som blev påbegyndt i 1239 Den har to tårne og blev rekonstrueret i 1800-tallet.Quimper har seværdigheder at Fience Museum, Kunstmuseum Musée des Beaux-Arts, og en moderne kunstmuseum, Le Quartier. Tredje uge i juli arrangerer Quimper dans festival Cornouaille med mere end 200 arrangementer. Byens mest berømte produkter er Quimper fajance produkter: håndmalede keramik. Besøgende kan prøve byens traditionelle steder og crêpes.

Den nærmeste lufthavn er Quimper Lufthavn, syv kilometer fra centrum.