Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Béziers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Béziers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Béziers miniguide

Billeje Béziers
Biludlejning Béziers

Béziers i Sydfrankrig, 14 km fra Middelhavet.Det er beliggende vest for Nimes, på floden Orb og Canal du Midi i Languedoc-Roussillon.Vi lever ca. 82.000 beboere.

Béziers er centrum for handel med vin og spiritus. City Centre er domineret af domkirken Saint-Nazaire from 1200-1300’s.Herfra. Et af de bedste udsigt over byen I Béziers er også ruinerne af et romersk teater. Béziers blev ødelagt og beboerne massakreret under korstogene mod albigenserne 1209 I midten af august i byen er vært for berømte Feria de Béziers, en brand hegn begivenhed.Mere end en million besøgende, der deltager i fire-fem-dages festival. Så er det musik og fest i gaderne. Byens kunstmuseum, Musée des Beaux Arts, omfatter malerier af Rubens og Delacroix, og lokale kunstnere. Bare ud ligger den maleriske landsby Roque Brown byder klipper og vinsmagning.

Lufthavnen Bézier Cap d’Agde ligger 11 km uden for centrum.