Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Béziers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Béziers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Béziers miniguide

Billeje Béziers

Biludlejning Béziers

Béziers i Sydfrankrig , 14 km fra Middelhavet.Det er beliggende vest for Nimes , på floden Orb og Canal du Midi i Languedoc-Roussillon.Vi lever ca. 82.000 beboere.

Béziers er centrum for handel med vin og spiritus. City Centre er domineret af domkirken Saint-Nazaire from 1200-1300’s.Herfra. Et af de bedste udsigt over byen I Béziers er også ruinerne af et romersk teater. Béziers blev ødelagt og beboerne massakreret under korstogene mod albigenserne 1209 I midten af august i byen er vært for berømte Feria de Béziers, en brand hegn begivenhed.Mere end en million besøgende, der deltager i fire-fem-dages festival. Så er det musik og fest i gaderne. Byens kunstmuseum, Musée des Beaux Arts, omfatter malerier af Rubens og Delacroix, og lokale kunstnere. Bare ud ligger den maleriske landsby Roque Brown byder klipper og vinsmagning.

Lufthavnen Bézier Cap d’Agde ligger 11 km uden for centrum.

Dansk