Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chambery

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chambery inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chambery miniguide

Billeje Chambery

Biludlejning Chambery

Chambéry er en by i det østlige Frankrig , 45 miles nord for Grenoble og 13 km syd for Aix-les-Bains.Chambéry er den historiske hovedstad i Savoyen afdeling. 56.000 mennesker lever i byens centrum, med 114.000 i alt forstæder.

Chambéry beskrevet først i 1029 som Camberiacum. Byen voksede op omkring slottet Chateau de Chambéry, der blev grundlagt i 1232. Slottet var at bevogte de veje der forbinder Bourgogne, Schweiz og Italien. Slottet blev udvidet i 1400-tallet til at blive hjemsted for Savoia familie. I dag, arrangeret ture og koncerter her. I 1860 kom Chambéry under fransk herredømme. Chambéry er en handels center og ligger to kilometer fra kysten “Les Charmettes, som er kendt fra filosoffen Rousseau’s tid.Camberys mest berømte vartegn er sin elefant springvand, Fontaine des elefanter, fra 1838.Den blev bygget til ære for Benoit de Boignes resultater i Indien. Det er også et kloster i Hautecombe fra 1135 i byen.

Chambéry lufthavnen er mindre end en kilometer fra centrum.

Dansk