Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chambery

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chambery inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chambery miniguide

Billeje Chambery
Biludlejning Chambery

Chambéry er en by i det østlige Frankrig, 45 miles nord for Grenoble og 13 km syd for Aix-les-Bains.Chambéry er den historiske hovedstad i Savoyen afdeling. 56.000 mennesker lever i byens centrum, med 114.000 i alt forstæder.

Chambéry beskrevet først i 1029 som Camberiacum. Byen voksede op omkring slottet Chateau de Chambéry, der blev grundlagt i 1232. Slottet var at bevogte de veje der forbinder Bourgogne, Schweiz og Italien. Slottet blev udvidet i 1400-tallet til at blive hjemsted for Savoia familie. I dag, arrangeret ture og koncerter her. I 1860 kom Chambéry under fransk herredømme. Chambéry er en handels center og ligger to kilometer fra kysten “Les Charmettes, som er kendt fra filosoffen Rousseau’s tid.Camberys mest berømte vartegn er sin elefant springvand, Fontaine des elefanter, fra 1838.Den blev bygget til ære for Benoit de Boignes resultater i Indien. Det er også et kloster i Hautecombe fra 1135 i byen.

Chambéry lufthavnen er mindre end en kilometer fra centrum.