Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Reims

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reims inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reims miniguide

Billeje Reims

Biludlejning Reims

Reims er en by i det nordlige Frankrig , 143 km nordøst for hovedstaden Paris .Reims er beliggende på floden Canal de l’Aisne à la Marne og Little. Ca. 188.000 mennesker bor her, 216.000 med forstæder.

Reims var Celtic romerske hovedstad, da byen blev kaldt Civitas Remorum. Reims er berømt for sin storslåede gotiske katedral Notre-Dame, som blev påbegyndt i 1211 og sluttede i 1200-tallet. Det er især rig på hans figur skulpturer, og Marc Chagall har udsmykket vinduer i den østlige del. Det var her, at den franske konger blev kronet. Abbey Basilica of St.-Rémi fra 1000’s, og de romerske triumfbue Porte de Mars fra de 300 øvrige monumentale bygninger. Reims er centrum for Vinhandel, især for champagne. Det er gemt i huler i kalkklinter omkring byen. Mange af de største champagne virksomheder har kontorer i Reims, og arrangeret champagne smagning. Reims er også kendt som det sted, hvor den tyske kapitulation blev underskrevet den 7 Maj 1945.

Der er en shuttle til Paris Orly og Roissy Charles de Gaulle lufthavnene.

Dansk