Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Reims

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Reims inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Reims miniguide

Billeje Reims
Biludlejning Reims

Reims er en by i det nordlige Frankrig, 143 km nordøst for hovedstaden Paris .Reims er beliggende på floden Canal de l’Aisne à la Marne og Little. Ca. 188.000 mennesker bor her, 216.000 med forstæder.

Reims var Celtic romerske hovedstad, da byen blev kaldt Civitas Remorum. Reims er berømt for sin storslåede gotiske katedral Notre-Dame, som blev påbegyndt i 1211 og sluttede i 1200-tallet. Det er især rig på hans figur skulpturer, og Marc Chagall har udsmykket vinduer i den østlige del. Det var her, at den franske konger blev kronet. Abbey Basilica of St.-Rémi fra 1000’s, og de romerske triumfbue Porte de Mars fra de 300 øvrige monumentale bygninger. Reims er centrum for Vinhandel, især for champagne. Det er gemt i huler i kalkklinter omkring byen. Mange af de største champagne virksomheder har kontorer i Reims, og arrangeret champagne smagning. Reims er også kendt som det sted, hvor den tyske kapitulation blev underskrevet den 7 Maj 1945.

Der er en shuttle til Paris Orly og Roissy Charles de Gaulle lufthavnene.