Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Toulouse

Har du valgt Toulouse som din næste feriedestination? Har du brug for en biludlejningsservice under dit ophold? Bare rolig, du finder et stort udbud af biludlejningstjenester at vælge imellem i byen. Hvad mere er, mange af disse biludlejningsfirmaer kan let findes i lufthavnen eller rundt omkring i byen. At leje en bil er ligetil, og du kan endda leje en bil online inden ankomst. 

Guide til Toulouse

Toulouse
Biludlejning Toulouse

Toulouse betragtes som Frankrigs fjerdestørste by med 466.297 indbyggere iflg. folketællingen i januar 2014. Imidlertid er der over en million indbyggere i storbyområdet Toulouse. Byen ligger ved bredden af ​​floden Garonne, og er kendt for at have en vigtig position inden for luftfartsindustrien. Byen grænser bl.a. op til Blagnac, Colomiers og Balma. Toulouse har et af de ældste universiteter i Europa (Université de Toulouse). Institutionen blev grundlagt i 1229, og den betjener i øjeblikket mere end 103.000 studerende. 

Toulouse har et stort antal seværdigheder og monumenter, der hovedsageligt består af kirker, museer og “hôtels particuliers”, som er store enfamiliehuse, der normalt omslutter en indre gårdhave. Disse bygninger er fra det 11.-17. århundrede. Man kan roligt sige, at Toulouse er en meget historisk by. Byen har også en meget stærk økonomi takket være dens status inden for luftfarts- og rumfartsindustri, samt elektronik, informationsteknologi og bioteknologi, blandt flere andre. Toulouse har en bred kultur, der spænder over flere genrer. Nogle af de typer kultur, der kan opleves i Toulouse, er: 

  • Opera 
  • Sport såsom rugby og basketball 
  • Kunst 
  • Mad og vin 

En uforglemmelig historisk begivenhed, der fandt sted i Toulouse, var konstruktionen af ​​Concorde-fly i byen. Dette var en fælles indsats mellem den britiske og den franske regering. Siden da har byen oplevet enorm økonomisk vækst. Dette, sammen med de mange historiske seværdigheder og den livlige kultur, gør Toulouse til et attraktivt feriemål for mange besøgende. Der er dog også adskillige historiske og kulturelt interessante steder at besøge i nærheden, samt områder med enestående naturlig skønhed. Så hvis du besøger Toulouse for første gang, skal du overveje at leje en bil. 

Processen med at leje en bil er ganske let, og du kan finde biludlejningsfirmaer i lufthavnsterminalerne, så snart du ankommer. Et råd til besøgende, især førstegangsbesøgende, er imidlertid at sørge for, at du grundigt gennemgår udlejernes servicevilkår inden du lejer en bil. Imidlertid kan de bedste tilbud sandsynligvis findes ved at benytte en online prissøgemaskine. Det er nemt, bekvemt, og du sparer tid ved at booke på forhånd gennem et af de mange online booking sites for lejebiler. 

Tag på eventyr med din lejebil

Når du planlægger din rejse til Toulouse, har du sandsynligvis allerede valgt nogle steder at besøge. Vi har dog nogle interessante forslag, som vi synes, du bør tjekke for at få mest muligt ud af din rejse. Vores første forslag er Place du Capitole. Hvis du ikke havde dette sted i tankerne, vil du takke os for at foreslå det. Dette sted er helt centralt for livet i Toulouse, og er altid fyldt med aktiviteter. På bytorvet kan du opleve byens klassiske arkitektur. Byens centrum ligger ca. 9 km fra Toulouse lufthavn, og det tager dig ca. 20 minutter at køre derfra. 

Centrum af Toulouse har mange ensrettede gader, som kan gøre kørslen gennem centrum lidt vanskelig. Der er dog mange interessante steder at besøge. Musée des Augustins er fx et kunstmuseum kun 1,9 km fra Place du Capitole. Det huser flere interessante genstande, herunder malerier, skulpturer og specielle samlinger. Her finder du mange gotiske, romanske og renæssance-genstande, der spænder over flere århundreder – helt frem til det 20. århundrede. Sørg for, at du har et godt kamera med, for her er du garanteret fantastiske billeder til din Instagram! 

Selv om der er mange seværdigheder i selve Toulouse, vil du med en lejebil kunne besøge nogle spektakulære steder uden for Toulouse, herunder Parc Naturel Régional du Haut Languedoc. Du kan også tage en køretur til Caraman, som er et distrikt beliggende i Haute-Garonne-regionen. Caraman ligger kun 30 km sydvest for Toulouse. Med en kombination af religiøse og kommercielle bygninger er der masser at se. En populær attraktion er det overdækkede marked, der består af flere butikker, der hovedsagelig sælger modevarer og mad. 

Fra Toulouse kan du også køre til Castelnaudary, som ligger kun 50 km sydøst for Toulouse. Dette er en anden kommune eller distrikt, denne gang i Aude i Occitanie-regionen. Castelnaudary har adskillige attraktioner, og den mest velbesøgte er Le Grand Bassin, som er det største areal af åbent vand, der dækker ca. 7 ha og findes langs Canal du Midi. Canal du Midi tjente selv som en vigtig transportvej for varer indtil det 20. århundrede, men bruges nu hovedsageligt til turisme og rekreation i Toulouse. 

Lufthavne

Toulouse har en hel del lufthavne for besøgende, alle med fantastiske biludlejningstjenester. Den mest populære er Toulouse-Blagnac lufthavn (TLS) beliggende 9 km nordvest for Toulouse og delvis i Blagnac. Fra 2017 tilbyder lufthavnen fly til over 74 destinationer. Lufthavnsterminalerne har flere restauranter og barer, internetadgang, valutavekslingsfaciliteter og pengeautomater. Toulouse ligger også ca. 90 km fra Carcassonne lufthavn i sydøst og lufthavnen Castres Mazamet mod øst. 

I Toulouse-Blagnac Lufthavn har du adgang til flere biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig biludlejning. Nogle af dem tilbyder endda gratis transport til deres kontorer fra lufthavnen. Blandt de mest populære er Hertz, som er et amerikansk biludlejningsfirma med base i Estero, Florida. Der er også Europcar, et udlejningsfirma, der opererer i 140 lande. Andre udlejningsfirmaer, der er tilgængelige i lufthavnen, er Enterprise Rent-A-Car-Toulouse Portet, Interrent, Goldcar og Sixt for blot at nævne nogle få. 

De fleste af disse udlejningsfirmaer er tilgængelige hver dag mellem kl. 7 og midnat. Mange af dem tilbyder online booking, der giver besøgende mulighed for nemt at undersøge, hvilke typer biler, der er til rådighed, hvilke forsikringspakker, der tilbydes, samt de forskellige vilkår og betingelser for deres service. Du finder disse udlejningsbureauer i hele lufthavnsterminalen. 

Trafik

Toulouse kan prale af et godt vejnet, selv om der som nævnt er flere ensrettede gader i byens centrum. Du kan nemt køre til byens centrum fra lufthavnen langs hovedvejene. På almindelige dage er trafikken i byen ofte let, selvom den kan være mere tæt omkring overfyldte områder som Jardin Pierre Goudouli. Den nationale hastighedsgrænse på hovedveje inden for bebyggede områder er 50 km/t. 

Hastighedsgrænsen på hovedveje uden for bebyggede områder er imidlertid 80 km/t, og op til 130 km/t på motorveje, selvom denne grænse falder til 110 km/t, hvis det regner. Vær dog opmærksom på, at der ikke er noget specifikt hastighedsbegrænsningsskilt ved indgangen til bebyggede områder, især ved indgangen til små landsbyer. Imidlertid angiver et byskilt på porten til en landsby eller by med mørkeblå bogstaver på en hvid baggrund et bebygget område. 

Toulouse tilbyder flere parkeringsmuligheder, især i byens centrum. Disse inkluderer Parking Q-Park Toulouse Jeanne D’Arc, Vinci Park, Onepark og Parking Indigo Victor Hugo for blot at nævne nogle få. Franskmændene kører i højre side af vejen som i Danmark. Bemærk også, at når man kører i Frankrig, har franskmændene et populært ordsprog “priorité à droite”, hvilket svarer til dansk højrevigepligt. Dette betyder simpelthen, at trafikken skal give plads til biler, der kommer ind fra højre, medmindre der er vejskilte, der angiver andet. Så næste gang du besøger Toulouse, hvorfor så ikke leje en bil og tage på din egen opdagelsesrejse?