Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Toulouse

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Toulouse inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Toulouse miniguide

Toulouse

Biludlejning Toulouse

Toulouse ligger lige nord for Pyrenæerne – mellem Middelhavet og Atlanterhavet og er det administrative center i

departementet Haute-Garonne (som er en del af regionen Midi-Pyrénées). Byen har en befolkning på ca. 440.000, men man tager hele byområdet, passerer 1 million. Den økonomiske og befolkningsmæssige-relaterede ekspansion har været stor efter 2. World War II, primært på grund af et stærkt fokus på fly (Airbus) og high-tech industrien.

Toulouse er kendt som “The Pink City” (La Ville Rose), fordi de fleste af de ældre bygninger er opført i en særlig type pink mursten. Beliggende på Garonne-floden, som løber fra Pyrenæerne og ind i Atlanterhavet ved Bordeaux. Og i nærheden er forbindelsen punkt mellem Garonne og Canal-du-Midi – den kunstige vandvej til Middelhavet, der blev bygget så tidligt som 1681 (og er på UNESCO’s World Heritage listen).

Der er en række lokaliteter af arkitektonisk og historisk karakter i Toulouse. Blandt disse finder vi den 120-meter herlighed er bygget Le Capitole fra 1753 (den ældste dele er fra middelalderen), som huser både rådhuset som opera Théâtre du Capitole. Ellers er der flere pragtfulde middelalderkirker her – herunder Cathedral Saint-Etienne fra 1200-tallet. Blandt de øvrige seværdigheder, er følgende nævnes: Musée des Augustins fra 1400-tallet (en tidligere kloster), en række særlige museer og Cité de l’Espace – som er en temapark for luft-og rumfartsteknologi.

Nærmeste Lufthavn – Aéroport de Toulouse-Blagnac – ligger et par kilometer nordvest for centrum.

Dansk