Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cherbourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cherbourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cherbourg miniguide

Billeje Cherbourg
Biludlejning Cherbourg

Cherbourg-Octeville er en by i Normandiet, i det nordlige Frankrig .Det er beliggende nordvest for Caen i departementet Manche, på nordkysten af Cotentin halvøen. Ca.41.000 mennesker lever i byen. Cherbourg-Octeville er en havneby og har en 3,7 km lang mole, som beskytter den travle havn. Herfra er der færgeforbindelser til Southampton, England.

Byerne Cherbourg og Octeville blev fusioneret i 2000. Cherbourg er måske bedst kendt som havneby. Titanic havde sin første anløbshavn i byen efter afgang fra Southampton, England. Allerede i Louis den 14. gang den blev bygget en krig havn Cherbourg. Det stod færdigt i 1858, men blev ødelagt i 1944. Cherbourg er nok den by, romerne kaldte Coriallum. Byen har seværdigheder såsom kirketårnet af St Martin’s Church i Octeville og skulpturer i byens basilika. En kloster fra 1145 er under restaurering. Raval Palace i renæssancestil har smukke parker med fremragende træer og søer. Thomas Henry Art Museum er også placeret her.

Cherbourg-Maupertus lufthavnen er beliggende ca. 11 km øst for Cherbourg-Octeville.