Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cherbourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cherbourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cherbourg miniguide

Billeje Cherbourg

Biludlejning Cherbourg

Cherbourg-Octeville er en by i Normandiet, i det nordlige Frankrig .Det er beliggende nordvest for Caen i departementet Manche, på nordkysten af Cotentin halvøen. Ca.41.000 mennesker lever i byen. Cherbourg-Octeville er en havneby og har en 3,7 km lang mole, som beskytter den travle havn. Herfra er der færgeforbindelser til Southampton, England.

Byerne Cherbourg og Octeville blev fusioneret i 2000. Cherbourg er måske bedst kendt som havneby. Titanic havde sin første anløbshavn i byen efter afgang fra Southampton, England. Allerede i Louis den 14. gang den blev bygget en krig havn Cherbourg. Det stod færdigt i 1858, men blev ødelagt i 1944. Cherbourg er nok den by, romerne kaldte Coriallum. Byen har seværdigheder såsom kirketårnet af St Martin’s Church i Octeville og skulpturer i byens basilika. En kloster fra 1145 er under restaurering. Raval Palace i renæssancestil har smukke parker med fremragende træer og søer. Thomas Henry Art Museum er også placeret her.

Cherbourg-Maupertus lufthavnen er beliggende ca. 11 km øst for Cherbourg-Octeville.

Dansk