Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Nancy

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nancy inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nancy miniguide

Billeje Nancy

Biludlejning Nancy

Nancy er en by i det østlige Frankrig , og Lorraine’s største by.Nancy er ved floden Meurthe og Canal de la Marne au Rhin. Byen er hovedstad i ministeriet for Meurthe-et-Moselle. Vi lever ca. 104.000 indbyggere i byens centrum, med 332.000 forstæder.

Nancy voksede op omkring et slot, og var hovedstad i hertugdømmet Lorraine i 100’s. Byen er stadig regionens kulturelle centrum. Nancy har flere storslåede bygninger som kirken Église des Cordelia fra 1400-tallet, hvor hertugerne af Lorraine ligger begravet. City Hall, Katedralen og en tidligere hertugelige palads fra 1300-1500’s er også smuk. Sæder Place Stanislas og Place de la Carriere, med sine rokoko bygninger er også værd at opleve, de er på UNESCO’s World Heritage List. Byen har flere kunstmuseer. Musée de l’École de Nancy fokuserer på sin Art Nouveau-stil.Der er også flere bygninger i denne stil Nancy. Besøgende bør også prøve de lokale ost pie, Quiche Lorraine med bacon bits.

Den nærmeste lufthavn er Metz-Nancy-Lorraine, nord for Nancy.

Dansk