Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Nancy

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Nancy inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Nancy miniguide

Billeje Nancy
Biludlejning Nancy

Nancy er en by i det østlige Frankrig, og Lorraine’s største by.Nancy er ved floden Meurthe og Canal de la Marne au Rhin. Byen er hovedstad i ministeriet for Meurthe-et-Moselle. Vi lever ca. 104.000 indbyggere i byens centrum, med 332.000 forstæder.

Nancy voksede op omkring et slot, og var hovedstad i hertugdømmet Lorraine i 100’s. Byen er stadig regionens kulturelle centrum. Nancy har flere storslåede bygninger som kirken Église des Cordelia fra 1400-tallet, hvor hertugerne af Lorraine ligger begravet. City Hall, Katedralen og en tidligere hertugelige palads fra 1300-1500’s er også smuk. Sæder Place Stanislas og Place de la Carriere, med sine rokoko bygninger er også værd at opleve, de er på UNESCO’s World Heritage List. Byen har flere kunstmuseer. Musée de l’École de Nancy fokuserer på sin Art Nouveau-stil.Der er også flere bygninger i denne stil Nancy. Besøgende bør også prøve de lokale ost pie, Quiche Lorraine med bacon bits.

Den nærmeste lufthavn er Metz-Nancy-Lorraine, nord for Nancy.