Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Perpignan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perpignan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perpignan miniguide

Perpignan

Biludlejning Perpignan

Perpignan er beliggende i det sydlige Frankrig – ca. 10 km fra Middelhavet og 30 km fra grænsen til Spanien .Byen hører til regionen Languedoc-Roussillon, og hovedbyen i departementet Pyrénées-Orientales. Perpignan har 118.200 indbyggere (2007), og man tager forstæderne overstiger befolkningen på næsten 300.000.

Grundlagt i begyndelsen af 900’s, og i 1200 – og 1300’s tilhørte Perpignon Kongeriget Mallorca .En af byens største turistattraktioner er relateret til dette. Palais des Rois de Mallorca er et palads og en fæstning med udsigt over byen fra 1276 Stedet er et af de vigtigste monumenter i Perpignan, og var på et tidspunkt hjemsted for konger Mallorca.
En anden seværdighed i byen er: Cathedral of St. Jean Baptist – som blev påbegyndt i 1324 og blev afsluttet i 1509, Castilla fra 1300, en naturhistoriske museum og en flymuseum.

Nærmeste internationale lufthavn er Aéroport Perpignan – Rivesaltes, som ligger 6 km nordvest for centrum

Dansk