Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Perpignan

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perpignan inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perpignan miniguide

Perpignan
Biludlejning Perpignan

Perpignan er beliggende i det sydlige Frankrig – ca. 10 km fra Middelhavet og 30 km fra grænsen til Spanien .Byen hører til regionen Languedoc-Roussillon, og hovedbyen i departementet Pyrénées-Orientales. Perpignan har 118.200 indbyggere (2007), og man tager forstæderne overstiger befolkningen på næsten 300.000.

Grundlagt i begyndelsen af 900’s, og i 1200 – og 1300’s tilhørte Perpignon Kongeriget Mallorca .En af byens største turistattraktioner er relateret til dette. Palais des Rois de Mallorca er et palads og en fæstning med udsigt over byen fra 1276 Stedet er et af de vigtigste monumenter i Perpignan, og var på et tidspunkt hjemsted for konger Mallorca.
En anden seværdighed i byen er: Cathedral of St. Jean Baptist – som blev påbegyndt i 1324 og blev afsluttet i 1509, Castilla fra 1300, en naturhistoriske museum og en flymuseum.

Nærmeste internationale lufthavn er Aéroport Perpignan – Rivesaltes, som ligger 6 km nordvest for centrum