Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saint Brieuc

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Brieuc inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Brieuc miniguide

Billeje Saint Brieuc
Biludlejning Saint Brieuc

Saint-Brieuc er en by i det nordlige Frankrig, 99 km vest for Rennes i Bretagne.Byen er hovedstad i ministeriet for Côtes-du-Nord, lederen af Saint-Brieuc-bugten. Her bor ca. 50.000 indbyggere.

Saint Brieuc har en domkirke, Saint Etienne, fra 1200-1400’s. Old Town har flere art deco bygninger. Der er også en kunst museum, Musée d’Art d’Histoire en La Briqueterie, et museum dedikeret til menneskelige aktiviteter i området i 1900-tallet, kapeller, kirker og herregårde, parken Villa Rohannec’h. Besøgende kan deltage i aktiviteter såsom sejlads, kajak og kano, surfing, blandt andet at nævne nogle få.

St. Brieuc har en lille lufthavn med ruter til Kanaløerne, mens den nærmeste lufthavn af en vis størrelse er Pleuruit Dinard lufthavn ca. 51 km væk.