Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saint Brieuc

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Brieuc inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Brieuc miniguide

Billeje Saint Brieuc

Biludlejning Saint Brieuc

Saint-Brieuc er en by i det nordlige Frankrig , 99 km vest for Rennes i Bretagne.Byen er hovedstad i ministeriet for Côtes-du-Nord, lederen af Saint-Brieuc-bugten. Her bor ca. 50.000 indbyggere.

Saint Brieuc har en domkirke, Saint Etienne, fra 1200-1400’s. Old Town har flere art deco bygninger. Der er også en kunst museum, Musée d’Art d’Histoire en La Briqueterie, et museum dedikeret til menneskelige aktiviteter i området i 1900-tallet, kapeller, kirker og herregårde, parken Villa Rohannec’h. Besøgende kan deltage i aktiviteter såsom sejlads, kajak og kano, surfing, blandt andet at nævne nogle få.

St. Brieuc har en lille lufthavn med ruter til Kanaløerne, mens den nærmeste lufthavn af en vis størrelse er Pleuruit Dinard lufthavn ca. 51 km væk.

Dansk