Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lannion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lannion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lannion miniguide

Billeje Lannion

Biludlejning Lannion

Lannion ligger i Bretagne, nordvestlige Frankrig .Det er beliggende i Côtes d’Arrmor ministeriet. Ca. 60.000 mennesker lever i byen, som ligger 96 km nordøst for havnebyen Brest.

Byens gamle bydel tiltrække flere turister her. Her er Brelevenez kirke, adskillige kapeller og kalkmalerier. Kirken blev bygget i 1200-tallet, som Tempelridderne fra Montjoie. Kirken er beliggende få hundrede meter nord for centrum. Kirketårnet blev bygget i 1500-tallet og er i gotisk stil. Det er holdt i kapellet kunstutstillingerr Ursulines, La Chapelle des Ursulines, og i pavillonen Louguivy, Pavillon de Louguiv. I kapellet på St. Anne, La Chapelle Sainte Anne, fra 1902, der blev afholdt koncerter og teaterforestillinger for op til 300 personer. Der er gode muligheder for både sjøkajakk og rafting i Lannion. Det er også godt cykling betingelser.

Den nærmeste lufthavn er Lannion – Côte de Granit Airport ca. fem km uden for centrum af Lannion

Dansk