Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lannion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lannion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lannion miniguide

Billeje Lannion
Biludlejning Lannion

Lannion ligger i Bretagne, nordvestlige Frankrig .Det er beliggende i Côtes d’Arrmor ministeriet. Ca. 60.000 mennesker lever i byen, som ligger 96 km nordøst for havnebyen Brest.

Byens gamle bydel tiltrække flere turister her. Her er Brelevenez kirke, adskillige kapeller og kalkmalerier. Kirken blev bygget i 1200-tallet, som Tempelridderne fra Montjoie. Kirken er beliggende få hundrede meter nord for centrum. Kirketårnet blev bygget i 1500-tallet og er i gotisk stil. Det er holdt i kapellet kunstutstillingerr Ursulines, La Chapelle des Ursulines, og i pavillonen Louguivy, Pavillon de Louguiv. I kapellet på St. Anne, La Chapelle Sainte Anne, fra 1902, der blev afholdt koncerter og teaterforestillinger for op til 300 personer. Der er gode muligheder for både sjøkajakk og rafting i Lannion. Det er også godt cykling betingelser.

Den nærmeste lufthavn er Lannion – Côte de Granit Airport ca. fem km uden for centrum af Lannion