Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Carcassonne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Carcassonne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Carcassonne miniguide

Carcassonne

Biludlejning Carcassonne

Carcassonne er beliggende i den sydlige del af Frankrig , lidt nord for Pyrenæerne.Det er hovedstaden i Aude Department, der tilhører den region Languedoc-Roussillon.

Aude River opdeler byen i to, og den ældre, overkroppen – Cité de Carcassonne – er en af Frankrigs største turistattraktioner. Hele byen synes nemlig som et museum for befestningsarkitekturen i middelalderen (ca. 500-1300 e.Kr.Kr.) Da de fleste af de historiske bygninger er bevaret i intakt, dobbeltvæggede. Cité de Carcassonne har helt været på UNESCO’s World Heritage List siden 1997.

På den anden side af floden er lavere, nyere kvarter Ville Basse. Det er her, de fleste af de næsten 50.000 indbyggere bor i byen, og der er også denne del af byen, der er i ekspansion. De to distrikter er forbundet med broer Pont Vieux og Pont Neuf. Ved Ville Basse er også en anden af Frankrigs største seværdigheder – de 240 km lange Canal du Midi, som forbinder Middelhavet med Atlanterhavet. Kanalen blev åbnet allerede i 1681, og også UNESCO World Heritage List.

Nærmeste lufthavn – Aéroport Carcassonne Salvaza – beliggende ca. 3 km uden for byen.

Dansk