Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Carcassonne

Planlægger du at holde din næste ferie i Carcassonne, og vil du gerne kunne komme let rundt i byen? Du behøver ikke bekymre dig, fordi du finder en række biludlejningstjenester i lufthavnen eller i nærheden. Derfor kan du nemt leje den bil, du vil have. Du kan også bruge biludlejningsfirmaernes hjemmesider til at booke en bil. 

Guide til Carcassonne

Carcassonne
Biludlejning Carcassonne

Carcassonne er en by i den franske region Occitanie med et befolkningstal på omkring 50.000. Byen har været beboet siden den neolitiske tid, og den ligger mellem de historiske handelsruter, der forbinder Middelhavet med Atlanterhavet gennem lavlandet mellem Pyrenæerne og Centralmassivet. Byen ligger omkring 80 km øst for Toulouse, og har et areal på ca. 65 km². 

Carcassonne er en af de ældste byer i Frankrig, som historisk kan spores så langt tilbage som 3500 f.Kr. Derudover var byen en vigtig handelsplads i perioden lige op til vores tidsregning. Når du besøger byen, finder du en række historiske monumenter, der dateres tilbage til den neolitiske æra. Byen er også berømt for den rolle, den spillede i de albigensiske korstoge som en fæstning for de occitanske katharer. 

Byen har et subtropisk, fugtigt klima, men den har samtidig nærmest middelhavsklima om sommeren. Vintrene er moderat milde og våde, og somrene har gennemsnitlige dagtemperaturer på ca. 28°C med meget lidt regn. Den højeste temperatur, der nogensinde er målt i byen, er omkring 41°C. Områdets varmeste måneder er typisk mellem maj og oktober, mens de koldeste måneder er mellem december og marts. 

Med hensyn til sport i Frankrig er Carcassonne en stor spiller. Det var målby og startby for hhv. etape 15 og 16 af Tour de France i 2018. Rugbyklubben er – som i resten af det sydvestlige Frankrig – også meget populær i byen. Derudover er byen også kendt for dens kunst, og dens historie fortælles på forskellige kreative måder, såsom Stephen Eichers musikudgivelse “Carcassonne” fra 1993. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Byen Carcassonne er fyldt med en masse interessante steder, du kan besøge. Som turist har du en bred vifte af sightseeingmuligheder at vælge imellem. Et af de mest utrolige steder, du kan besøge, er skolemuseet, der giver et indblik i fransk skoleliv mellem 1880’erne og 1960’erne. Afstanden fra lufthavnen til museet er godt 7 km, og med en lejebil kan du komme dertil på 13 minutter. 

Du kan også besøge en af de mange restauranter og lokale madsteder, hvis du gerne vil smage Carcassonnes køkken. Byen er kendt for de lokales forkærlighed for kød, især fjerkræ. Den spanske, lufttørrede skinke er en kendt specialitet i byen. En af de mest populære restauranter er Restaurant Gastronomique La Barbacane. Med en lejebil kan du komme til restauranten på 12 minutter, da den anslåede afstand fra lufthavnen kun er ca. 7 km. 

Et andet interessant sted, du kan vælge at besøge, er den historiske landsby Caunes-Minervois med det sorte bjerg i baggrunden. Landsbyens omgivelser er fredelige med stenmure, frugtplantager, olivenlunde og Minervois-vinmarker. Du kan komme fra lufthavnen til landsbyen med en lejebil på 29 minutter (ca. 24 km). 

Lufthavne

Der er kun én lufthavn i byen Carcassonne, og den hedder Carcassonne lufthavn. Herfra er der forbindelser til en række internationale og lokale destinationer. Nogle af de mest populære byer, der rejses til fra lufthavnen, er Glasgow, Dublin, Manchester, London, Edinburgh oa. 

Du finder et imponerende stort antal biludlejningsfirmaer i eller tæt på lufthavnen. På den måde kan du nemt leje den valgte bil og begynde din udforskning af byen. Nogle af de populære biludlejningstjenester, som du finder her, er Europcar, Hertz, Budget, Sixt m.fl. 

Inden du vælger en lejebil, bør du læse udlejerens vilkår og betingelser. På den måde har du en bedre forståelse af lejebetingelserne, og du kan forhåbentlig undgå at få bøder for at bryde dele af kontrakten. Husk også at se lejebilen efter for skader og mangler, inden du kører. 

Trafik

Vejforholdene i Carcassonne er i god stand, hvilket gør kørsel rundt i byen nem og bekvem. Det anbefales dog, at du undgår at køre i myldretiden, som er mellem kl. 8 og 9. Du bør også respektere hastighedsgrænser og andre færdselsregler. 

Byen har en hastighedsgrænse på 130 km/t på motorveje, og på andre landeveje er hastighedsgrænsen 70 km/t. For by- og boligområder er hastighedsgrænsen 50 km/t. Derudover er der flere parkeringsmuligheder at vælge imellem. Valgmulighederne spænder fra offentlige parkeringspladser til parkeringsservice, garager osv.