Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rungis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rungis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rungis miniguide

Billeje Rungis

Biludlejning Rungis

Rungis er en by i den sydlige del af hovedstaden Paris .Rungis er beliggende i departementet Val-de-Marne. Byen ligger 12 km uden for centrum, ca. 6.000 indbyggere.

Rungis blev første gang nævnt i 1124 i et kongeligt charter at Rungi Villa. Rungis er bedst kendt for sin mad markeder, Marché d’Internationale de Rungis, der vil være verdens største af sin art. Siden 1000’s er blevet handlet mad her, i det område, der i dag kaldes Les Halles. I 1969 var området flyttes til et af byens forstæder.13.000 jobs her hver dag.

Den nærmeste lufthavn er Paris Orly , som ligger to kilometer fra Rungis.

Dansk