Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beauvais

Hvis du vil opleve nye og interessante steder, så er Beauvais det perfekte sted at begynde. Der er mange turistattraktioner, og byen er meget indbydende. Det kan være godt at leje en bil, da det kan give dig mere frihed til at besøge specifikke steder. Det gode ved at leje bil i byen er, at det ikke er dyrt, og kravene er ikke komplicerede. 

Guide til Beauvais

Beauvais
Biludlejning Beauvais

Beauvais er en by i den nordlige del af Frankrig. Byen har et befolkningstal på 60.000, og den ligger omkring 75 km fra Paris. Den har et areal på ca. 33 km2, og rent historisk er området ret interessant. Byen er kendt for billedtæpper, og leveomkostningerne er ikke høje. Dette gør byen åben for flere mennesker, især turister, hele året rundt. Befolkningen i Beauvais kaldes på fransk beauvaisiens, og deres primære sprog er fransk. Ikke desto mindre er de fleste af dem bekendt med engelske, hvilket gør kommunikationen lettere. Af byer og landsbyer i nærheden af Beauvais kan nævnes Goincourt, Aux Marais og Tillé. 

Der er mange gode grunde til at udforske byen. Fra de forskellige historiske bygninger til haverne, vil du være sikker på at opleve noget nyt. Beauvais, som også er hovedstaden i Oise-regionen, har været udsat for flere krige. Disse spor kan stadig ses på nogle bygninger idag. Mht. sikkerhed er Beauvais et relativt sikkert sted med få rapporter om kriminalitet. Du kan udforske byen med et afslappet sind, så du ikke skal tænke på tyverier. 

  • Folk fra Beauvais er meget venlige 
  • Euro er valutaen, som bruges i byen 
  • Fransk er det lokale sprog, men en del indbyggere i Beauvais forstår engelsk 
  • Byens klima er behageligt 

I Beauvais kan du bruge euro som betalingsmiddel. Når man taler om økonomi, så har byen flere indtægtskilder, herunder turisme og skatter. Selv om den ikke er en kommerciel by, så er der ganske mange virksomheder i Beauvais. I 1500-tallet havde den en katedral (Beauvais-katedralen), som var 153 meter høj, hvilket gjorde den til den højeste bygning i hele verden på det tidspunkt. Bygningen kollapsede i 1573, og blev genopbygget til at være 48 meter høj. Det er stadig den højeste katedral i verden. 

Klimaet i Beauvais er lækkert. Der er et godt klima med moderat solskin og regn. Det gennemsnitlige antal solskinstimer og den gennemsnitlige, relative fugtighed i byen er hhv. 1.669 og 81,5%. Derudover har den en årlig gennemsnitstemperatur på ca. 10°C. Beauvais oplever tit tåge, og det sker ca. 55 dage om året. Dette er især almindeligt, når temperaturen falder i regntiden. Snefald forekommer lejlighedsvis i vinterperioden. Samlet set er byens vejr godt, og burde bestemt ikke være noget problem. 

Udforsk området med en lejebil

Der er som nævnt flere steder, som du kan udforske i Beauvais. Du kan tjekke Beauvais-katedralen for selv at se, hvor høj den er. Derudover er der et kæmpe astronomisk ur i katedralen, som helt sikkert vil fascinere dig. Hvis du elsker malerier og historiske genstande, kan du besøge Musée de l’Oise, som er et museum beliggende i centrum af byen. Afstanden fra museet til katedralen er ca. 110 meter, og det tager et minuts kørsel, hvis du bruger en lejebil. 

Hvis du vil nyde en dejlig udsigt over naturen, så kan du besøge Parc Marcel-Dassault, som har flere haver og en gård med ponyer, heste og æsler. Du kan endda tage en ridetur, når du er på gården. Da byen er kendt for billedtæpper, så kan du også besøge Galerie Nationale de la Tapisserie. Her vil du lære mere om historien bag og oprindelsen af Beauvais-billedtæpperne. Fra Parc Marcel-Dassault til Galerie Nationale de la Tapisserie er der 4 km, og det tager 10 minutter at køre. 

Et andet bemærkelsesværdigt sted, som du skal besøge i byen, er Maladrerie Saint-Lazare. Dette er et af de ældste middelalderlige hospitaler, som kan dateres tilbage til 1100-tallet. Det er åbent for offentligheden, og det fungerer også som et kulturcenter, hvor der i dag bl.a. afholdes koncerter. Bygningen ligger ca. 4,5 km fra Beauvais-katedralen, og du kan køre turen på under 9 minutter. 

Beauvais er også kendt for lokale retter som Purée Crécy, Macarons og Neufchâtel. Der er et par gode restauranter og hoteller i byen. Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale er fx et firestjernet turisthotel, og det ligger i centrum af byen. Derudover er hotellet tæt på mange turistattraktioner. Hvis du kan lide kanosejlads, så er Le Plan d’Eau du Canada en kunstig sø, som du bør prøve at sejle på. Afstanden mellem hotellet og Le Plan d’Eau du Canada er 2,8 km, og det tager 7 minutter at køre til søen. 

Lufthavne

Paris Beauvais Lufthavn er den eneste lufthavn i Beauvais, og den er blandt de tre internationale lufthavne, som betjener Paris. Der er to passagerterminaler i lufthavnen, og den har flere faciliteter og tjenester, bl.a. en valutavekslingsenhed. Lufthavnen ligger i udkanten af byen, og der er et par biludlejningskontorer til rådighed for dig. Nogle af de mest populære afgange fra Paris Beauvais Lufthavn omfatter ruter til Barcelona, Palmero og Pisa. 

Biludlejningsfirmaerne i lufthavnen er Sixt, Hertz, Europcar og Avis. Disse biludlejningsfirmaer er kendt både lokalt og internationalt, og de opkræver ikke for høje priser. Derudover har de mange biler, og biludlejningsprocessen er enkel. Vi foreslår, at du booker din ønskede bilmodel online, inden du ankommer til lufthavnen. 

Billeje i Beauvais er lige så nemt som de fleste andre steder. Inden du vælger at leje en bil, bør du altid gennemgå udlejerens vilkår og betingelser. De fleste biludlejningsfirmaer opkræver bøder for ikke at levere bilen som aftalt, så du skal sørge for, at du har disse vigtige oplysninger. Som et lille tip bør du altid kontrollere bilen indvendigt og udvendigt, inden du lejer den. Sørg for at give udlejningsvirksomheden besked, hvis du bemærker skader. Dette sparer dig for at betale for eksisterende skader. 

Trafik

En vigtig ting ved Beauvais er, at byen har en god infrastruktur. Der er ikke huller i vejene, og de store veje har gadelys. Vejene er rangeret som de 7.-bedste på verdensplan med en score på 6,1 / 7. Mht. trafik er vejene normalt frie bortset fra i myldretiden, hvor der kan opstå trafikpropper. 

Der er mange parkeringsmuligheder i byen, hvor du kan vælge både offentlige og private parkeringspladser. Du skal dog muligvis betale et par euro for at parkere din bil. I nogle områder, såsom den sydlige del af byen, er du muligvis nødt til at bruge gadeparkering. Grunden til dette er, at der er færre parkeringspladser. I Beauvais kører man i højre side af vejen. 

Hastiggedsgrænsen på mindre veje afhænger af køretøjet og vejenes tilstand. Hvis du kører på motorvej, så er hastighedsgrænsen 130 km/t, hvor den på landeveje er 80 km/t. I byområder er der en hastighedsgrænse på 50 km / t. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på lokale skiltninger og instruktioner om hastighedsgrænser, da det kan adskille sig fra den ene vej til den anden. Spirituskørsel er naturligvis forbudt, men promillegrænsen er 1,0 (mod 0,5 i Danmark).