Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beauvais

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beauvais inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beauvais miniguide

Beauvais

Biludlejning Beauvais

Beauvais (55.230 indbyggere i 2007) beliggende i den nordlige franske region Picardie – og administrative center i departementet Oise. Afstanden syd til Paris er 66 kilometer.To floder – Thérain og Avalon – flydende langs i Beauvais.

Byens mest berømte attraktion er den monumentale Cathedral Cathédrale de Saint-Pierre, som blev påbegyndt i 1225 Planen var at bygge verdens højeste gotiske kirke. Projektet blev dog for dristigt, og i 1284 kollapsede taget. Mid skibet blev aldrig genopbygget – men stadig give domkirken et fantastisk indtryk. Der er også flere overlevende bygninger fra 1100 – og 1200’s i de smalle gader omkring katedralen – og ved Place de l’Hotel de Ville (City Hall).

I de seneste år Bauvais investeret kraftigt i en “grøn plan” (plan er) for at opnå en mere miljøvenlig transport i byen. Blandt andet vil blive bygget 20 miles af cykelstier.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Paris Beauvais Till, ca. 10 km fra centrum

Dansk