Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Antibes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antibes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antibes miniguide

Antibes
Biludlejning Antibes

Antibes ligger i det sydøstlige Frankrig, Middelhavet – specifikt i regionen Provence-Alpes Côte d’Azur (Franske Riviera) – mellem Cannes og Nice .Antibes tilhører Anliggender (amt) Alpes-Maritimes og har ca. 75.800 indbyggere. Grundlagt i 300-tallet f.Kr.Kr. af grækerne.

Antibes har en af Europas største fritids havne – Port Vauban – hvor luksusyachter fortøjet ved siden af hinanden. Turister kan komme først og fremmest til Antibes at opleve det behagelige klima, smukke sandstrande og azurblått hav, men byen har også historiske seværdigheder og attraktioner.

Den gamle bydel i Antibes er en attraktion i sig selv, med sine smalle gyder og gader – samt små interessante butikker. En anden populær seværdighed i byen, Picasso Museum, der ligger i borgen “Château Grimaldi. Samlingen består af mere end 300 værker af Picasso, fra det tidspunkt, hvor han boede i denne by. En anden attraktion er stjerneformede fæstning “Le Fort Carré” fra 1550’s. Antibes er også en arkæologisk museum og en smuk botanisk have.
For familier med børn kan være attraktivt Marineland, en forlystelsespark beliggende lige udenfor byen, herunder delfin show, sommmerfuglefarmen og vandland.

Nærmeste internationale lufthavn ligger i byen Nice – Aéroport Nice Côte d’Azur – cirka 20 km nordøst for Antibes