Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Antibes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Antibes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Antibes miniguide

Antibes

Biludlejning Antibes

Antibes ligger i det sydøstlige Frankrig , Middelhavet – specifikt i regionen Provence-Alpes Côte d’Azur (Franske Riviera) – mellem Cannes og Nice .Antibes tilhører Anliggender (amt) Alpes-Maritimes og har ca. 75.800 indbyggere. Grundlagt i 300-tallet f.Kr.Kr. af grækerne.

Antibes har en af Europas største fritids havne – Port Vauban – hvor luksusyachter fortøjet ved siden af hinanden. Turister kan komme først og fremmest til Antibes at opleve det behagelige klima, smukke sandstrande og azurblått hav, men byen har også historiske seværdigheder og attraktioner.

Den gamle bydel i Antibes er en attraktion i sig selv, med sine smalle gyder og gader – samt små interessante butikker. En anden populær seværdighed i byen, Picasso Museum, der ligger i borgen “Château Grimaldi. Samlingen består af mere end 300 værker af Picasso, fra det tidspunkt, hvor han boede i denne by. En anden attraktion er stjerneformede fæstning “Le Fort Carré” fra 1550’s. Antibes er også en arkæologisk museum og en smuk botanisk have.
For familier med børn kan være attraktivt Marineland, en forlystelsespark beliggende lige udenfor byen, herunder delfin show, sommmerfuglefarmen og vandland.

Nærmeste internationale lufthavn ligger i byen Nice – Aéroport Nice Côte d’Azur – cirka 20 km nordøst for Antibes

Dansk