Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Arles

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arles inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arles miniguide

Billeje Arles
Biludlejning Arles

Arles er en by i det sydlige Frankrig, 70 km nordvest for Marseille .Byen ligger i Rhône-deltaet, og er hovedstaden i departementet Bouches-du-Rhône. Ca. 53.000 indbyggere, der bor i Arles.

Arles er mest kendt sted, hvor den verdensberømte maler Vincent van Gogh produceret nogle af hans mest berømte malerier, mens han levede her. Arles historie går tilbage til 700 f.Kr. Kr. Da byen var et vigtigt gallo-romersk by. Byen har mange minder fra den romerske periode, herunder en romersk amfiteater med plads for 25.000 tilskuere. Det er restaureret her, kan besøgende se tyrefægtning og teaterforestillinger. Arles har også ruinerne af et romersk tempel, hvor Venus fra Arles (Louvre) er fundet. Der er også den romanske katedral af St. Trophime, som blev påbegyndt i 606, med berømte skulpturer fra 1100-tallet. Flere af byens seværdigheder er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Arles har en årlig fotografering festival.

Nimes lufthavn er henholdsvis20 kilometer uden Arles, Avignon i 1933 og Marseille 54 km.