Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Arles

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Arles inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Arles miniguide

Billeje Arles

Biludlejning Arles

Arles er en by i det sydlige Frankrig , 70 km nordvest for Marseille .Byen ligger i Rhône-deltaet, og er hovedstaden i departementet Bouches-du-Rhône. Ca. 53.000 indbyggere, der bor i Arles.

Arles er mest kendt sted, hvor den verdensberømte maler Vincent van Gogh produceret nogle af hans mest berømte malerier, mens han levede her. Arles historie går tilbage til 700 f.Kr. Kr. Da byen var et vigtigt gallo-romersk by. Byen har mange minder fra den romerske periode, herunder en romersk amfiteater med plads for 25.000 tilskuere. Det er restaureret her, kan besøgende se tyrefægtning og teaterforestillinger. Arles har også ruinerne af et romersk tempel, hvor Venus fra Arles (Louvre) er fundet. Der er også den romanske katedral af St. Trophime, som blev påbegyndt i 606, med berømte skulpturer fra 1100-tallet. Flere af byens seværdigheder er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Arles har en årlig fotografering festival.

Nimes lufthavn er henholdsvis20 kilometer uden Arles, Avignon i 1933 og Marseille 54 km.

Dansk