Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saint Malo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Malo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Malo miniguide

Saint Malo
Biludlejning Saint Malo

Saint-Malo er en kystby med ca. 50.000 indbyggere (indbyggertal fire fordobles i turistsæsonen), der ligger i den nordøstlige del af den franske region Bretagne.Administrativt er byen hører til ministeriet for Ille-de-Vilaine. Original (ca. 1000 e.Kr.Kr.) Liggende by, som så kun bestod af et kloster på en ø. Senere blev byen befæstet med en solid ringmur og forbundet med fastlandet.

Væggene stadig hersker omkring den gamle by – kendt som La Ville Intra-Muro (“by inden for murene”), som er en stor attraktion i sig selv. Det er også her de fleste af de enkelte steder – f.eks. Castle Château de Saint-Malo (hvor de ældste dele er fra 1400-tallet) og den middelalderlige kirke Cathédrale Saint-Vincent de Saint-Malo, som har status af fransk nationalt monument. Det har også den lille, befæstede øer af L’Île du Fort Nationale og L’Île du Petit BE.

River Rance har sit udløb i Saint-Malo, og tidevandsområde er meget store. Der kan være op til 13,5 meters forskel mellem høj og lavvande. Dette fænomen er blevet udnyttet af verdens største tidevands-kraftværk er bygget i Saint-Malo.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Dinard-Pleurtuit-Saint Malo, beliggende i Pleurtuit (ca. 12 km sydvest for Saint-Malo.