Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saint Malo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Malo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Malo miniguide

Saint Malo

Biludlejning Saint Malo

Saint-Malo er en kystby med ca. 50.000 indbyggere (indbyggertal fire fordobles i turistsæsonen), der ligger i den nordøstlige del af den franske region Bretagne.Administrativt er byen hører til ministeriet for Ille-de-Vilaine. Original (ca. 1000 e.Kr.Kr.) Liggende by, som så kun bestod af et kloster på en ø. Senere blev byen befæstet med en solid ringmur og forbundet med fastlandet.

Væggene stadig hersker omkring den gamle by – kendt som La Ville Intra-Muro (“by inden for murene”), som er en stor attraktion i sig selv. Det er også her de fleste af de enkelte steder – f.eks. Castle Château de Saint-Malo (hvor de ældste dele er fra 1400-tallet) og den middelalderlige kirke Cathédrale Saint-Vincent de Saint-Malo, som har status af fransk nationalt monument. Det har også den lille, befæstede øer af L’Île du Fort Nationale og L’Île du Petit BE.

River Rance har sit udløb i Saint-Malo, og tidevandsområde er meget store. Der kan være op til 13,5 meters forskel mellem høj og lavvande. Dette fænomen er blevet udnyttet af verdens største tidevands-kraftværk er bygget i Saint-Malo.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport Dinard-Pleurtuit-Saint Malo, beliggende i Pleurtuit (ca. 12 km sydvest for Saint-Malo.

Dansk