Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Martigues

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Martigues inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Martigues miniguide

Billeje Martigues

Biludlejning Martigues

Martigues er en by i det sydlige Frankrig , 30 km nordvest for Marseille .Martigues er beliggende i departementet Bouches-de-Rhône, i slutningen af Canal de Caronte Middelhavet. Ca. 44.000 indbyggere lever i fiskerihavn, som ligger i Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Byen har fået kælenavnet Venedig Provence’s charme med kanaler og broer. Martigues er en kunst museum, Musée Ziemer, med malerier og skulpturer. Byen har også en historisk museum, Galerie de l’Histoire de Martigues, og en arkæologisk museum, Musée archéologique vitrine. Besøgende kan tilmelde sig guidede ture ved havet i Le parc Marin, hvor du lærer mere om hav liv og vigtigheden af at beskytte livet i havet. Besøgende kan også deltage i aktiviteter som roning, ridning i Saint Pierre les Martiqus, for ikke at nævne vandsportsaktiviteter såsom fiskeri, kajak, sejlsport, vandski og kiteing at nævne nogle få. Byen har sin egen vin: Coteaux d’Aix en Provence.

Lufthavn Aéroport de Marseille Provence er ca.13 km syd for Martigues.

Dansk