Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Martigues

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Martigues inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Martigues miniguide

Billeje Martigues
Biludlejning Martigues

Martigues er en by i det sydlige Frankrig, 30 km nordvest for Marseille .Martigues er beliggende i departementet Bouches-de-Rhône, i slutningen af Canal de Caronte Middelhavet. Ca. 44.000 indbyggere lever i fiskerihavn, som ligger i Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Byen har fået kælenavnet Venedig Provence’s charme med kanaler og broer. Martigues er en kunst museum, Musée Ziemer, med malerier og skulpturer. Byen har også en historisk museum, Galerie de l’Histoire de Martigues, og en arkæologisk museum, Musée archéologique vitrine. Besøgende kan tilmelde sig guidede ture ved havet i Le parc Marin, hvor du lærer mere om hav liv og vigtigheden af at beskytte livet i havet. Besøgende kan også deltage i aktiviteter som roning, ridning i Saint Pierre les Martiqus, for ikke at nævne vandsportsaktiviteter såsom fiskeri, kajak, sejlsport, vandski og kiteing at nævne nogle få. Byen har sin egen vin: Coteaux d’Aix en Provence.

Lufthavn Aéroport de Marseille Provence er ca.13 km syd for Martigues.