Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saint Etienne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Etienne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Etienne miniguide

Saint Etienne

Biludlejning Saint Etienne

Saint-Etienne, som har 175.318 indbyggere (2007), som ligger ca. 60 km sydvest for Lyon – i regionen Rhône-Alpes, og det administrative center for departementerne Loire.

Byens historie er tæt knyttet til våbenproduktion og minedrift. Selvfølgelig er der de museer Saint-Étienne, der dokumenterer dette – herunder Mining Museum Musée de la Mine og Le Musée d’Art d’Industrie en, med vægt på både den historiske våbenindustrien og de vigtigste områder: kunst og design. The Art Museum Le Musée d’Art Moderne – med en af Frankrigs største samlinger af moderne kunst – er en populær turistdestination.

Blandt de historiske seværdigheder i byen til ruinerne af det gamle slot Château féodal nævnt. Det er første gang nævnt i skriftlige kilder i 1173, og er beliggende i bydelen Rochetaillée – en indfødt landsby i udkanten af Saint-Étienne.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Saint-Étienne, som ligger ca. 16 km nordvest for byen.

Dansk