Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saint Etienne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Etienne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Etienne miniguide

Saint Etienne
Biludlejning Saint Etienne

Saint-Etienne, som har 175.318 indbyggere (2007), som ligger ca. 60 km sydvest for Lyon – i regionen Rhône-Alpes, og det administrative center for departementerne Loire.

Byens historie er tæt knyttet til våbenproduktion og minedrift. Selvfølgelig er der de museer Saint-Étienne, der dokumenterer dette – herunder Mining Museum Musée de la Mine og Le Musée d’Art d’Industrie en, med vægt på både den historiske våbenindustrien og de vigtigste områder: kunst og design. The Art Museum Le Musée d’Art Moderne – med en af Frankrigs største samlinger af moderne kunst – er en populær turistdestination.

Blandt de historiske seværdigheder i byen til ruinerne af det gamle slot Château féodal nævnt. Det er første gang nævnt i skriftlige kilder i 1173, og er beliggende i bydelen Rochetaillée – en indfødt landsby i udkanten af Saint-Étienne.

Den nærmeste lufthavn er Aéroport de Saint-Étienne, som ligger ca. 16 km nordvest for byen.