Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Angoulême

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Angoulême inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Angoulême miniguide

Billeje Angoulême

Biludlejning Angoulême

Angoulême er en by i det sydvestlige Frankrig ved floden Charente.Byen er hovedstad i ministeriet for Charente. Byen har 43.000 indbyggere i byens centrum, med 104.000 forstæder.

Angoulême blev invaderet af romerne i 900’s, da det blev hovedstad i amtet Angoumois. I 1360 byen faldt til British hænder, før det igen blev fransk i 1373. Byen er kendt for St. Pierre Cathedral, bygget mellem 1105 og 1128. Det er i byzantinsk stil og er indrettet. Hotel de Ville er beliggende i et slot og indeholder et museum med malerier og arkæologi. Angoulême har en tegneserie museum, Centre International de la Bande Dessinée, og en papirproduktion museum, Atelier Musée du Papier. Byen er forbundet med animation, illustration og grafisk kunst arrangere Angoulême International Comics Festival hvert år i januar. Festivalen har ca. 250.000 besøgende fra hele verden. I december byen arrangerer en animation teknologi festival.

Lufthavnen Angoulême-Brie Champniers eller Angoulême Cognac, som det også kaldes, liggger ca. 15 km nordøst for byen.

Dansk