Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Epinal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Epinal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Epinal miniguide

Billeje Epinal
Biludlejning Epinal

Épinal er en by i det østlige Frankrig, i Lorraine distriktet, 48 kilometer sydøst for Nancy .Byen er hovedstad i ministeriet for Vosges, ligger ved floden Mosel. Ca. 35.000 mennesker lever i Épinal.

Grundlagt i 900’s, når Thierry de Hamelant bygget en kirke her. I slutningen af 1800-tallet blev det udvidet til en stærk fæstning. Épinal er bedst kendt for Images d’Épinal, en berømt fransk sætning, der henviser til populære fotoprint fra selskabet imagerie d’Épinal. Byen producerer også læder og stof, og har en tekstil skole. Her er departemensmuseet Vosges med flere kunstværker. Épinal har flere historiske seværdigheder, herunder Basilica of Saint Maurice, en borg med slotspark, som omfatter en engelsk have, de firkantede Place des Osge og Notre-Dame-au-Cierge Kirke.

Den nærmeste lufthavn er Flyvepladsens Epinal – Dogneville seks kilometer uden for byen og lufthavnen Aéroport Épinal – Mirecourt ligger 40 km uden for centrum.