Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Epinal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Epinal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Epinal miniguide

Billeje Epinal

Biludlejning Epinal

Épinal er en by i det østlige Frankrig , i Lorraine distriktet, 48 kilometer sydøst for Nancy .Byen er hovedstad i ministeriet for Vosges, ligger ved floden Mosel. Ca. 35.000 mennesker lever i Épinal.

Grundlagt i 900’s, når Thierry de Hamelant bygget en kirke her. I slutningen af 1800-tallet blev det udvidet til en stærk fæstning. Épinal er bedst kendt for Images d’Épinal, en berømt fransk sætning, der henviser til populære fotoprint fra selskabet imagerie d’Épinal. Byen producerer også læder og stof, og har en tekstil skole. Her er departemensmuseet Vosges med flere kunstværker. Épinal har flere historiske seværdigheder, herunder Basilica of Saint Maurice, en borg med slotspark, som omfatter en engelsk have, de firkantede Place des Osge og Notre-Dame-au-Cierge Kirke.

Den nærmeste lufthavn er Flyvepladsens Epinal – Dogneville seks kilometer uden for byen og lufthavnen Aéroport Épinal – Mirecourt ligger 40 km uden for centrum.

Dansk