Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Villeneuve

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villeneuve inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villeneuve miniguide

Billeje Villeneuve
Biludlejning Villeneuve

Villeneuve-Loubet er en by i det sydlige Frankrig, 15 km øst for Nice og 22 km vest for filmen byen Cannes .Beliggende på Middelhavskysten i Provence-Alpes-Côte d’Azur i departementet Alpes-Maritimes. Vi lever ca. 15.000 indbyggere.

Byen blev etableret i 1300 omkring slottet Villeneuve, men arkæologiske udgravninger viser, at romerne var i området, før denne. Villeneuve-Loubet har et kunstmuseum og en kulinarisk museum, dedikeret til Auguste Escoffier, der blev anset for et af Frankrigs matkonger. I byen er der også en middelalderlig fæstning fra 1300-tallet. Der er også en provencalsk landsby blev rekonstrueret i 1600-tallet her. Marina Baie des Anges er et feriecenter med et særligt arkitektur, som har modtaget flere priser.Strandene er blandt byens største attraktioner. Her kan besøgende leje både, vandski, svømning, solbadning eller sejle. Der er også kurser i sejlads her.

Nice Côte d’Azur lufthavn ligger syv miles øst for Villeneuve-Loubet.