Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Villeneuve

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Villeneuve inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Villeneuve miniguide

Billeje Villeneuve

Biludlejning Villeneuve

Villeneuve-Loubet er en by i det sydlige Frankrig , 15 km øst for Nice og 22 km vest for filmen byen Cannes .Beliggende på Middelhavskysten i Provence-Alpes-Côte d’Azur i departementet Alpes-Maritimes. Vi lever ca. 15.000 indbyggere.

Byen blev etableret i 1300 omkring slottet Villeneuve, men arkæologiske udgravninger viser, at romerne var i området, før denne. Villeneuve-Loubet har et kunstmuseum og en kulinarisk museum, dedikeret til Auguste Escoffier, der blev anset for et af Frankrigs matkonger. I byen er der også en middelalderlig fæstning fra 1300-tallet. Der er også en provencalsk landsby blev rekonstrueret i 1600-tallet her. Marina Baie des Anges er et feriecenter med et særligt arkitektur, som har modtaget flere priser.Strandene er blandt byens største attraktioner. Her kan besøgende leje både, vandski, svømning, solbadning eller sejle. Der er også kurser i sejlads her.

Nice Côte d’Azur lufthavn ligger syv miles øst for Villeneuve-Loubet.

Dansk