Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Saint Tropez

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Tropez inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Tropez miniguide

Billeje Saint Tropez
Biludlejning Saint Tropez

Saint-Tropez er en by i det sydlige Frankrig, på den franske Riviera.Saint-Tropez er beliggende 75 km sydvest for filmen byen Cannes i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur.Det er beliggende i departementet Var. Vi lever 5.800 indbyggere.

Saint-Tropez er kendt for sine smukke strande og som et paradis for lystsejlere. Her kommer den berømte filmstjerner hvert år. Byen er vært for festivalen Fete de la bravader i maj. Denne tradition går tilbage til 1500-tallet, og indebærer hylder, provencalsk sang og dans. Blandt byens strande, Plage des Granier Plage des Cannebiers og Plage de la Moutte værd at opleve, ud over strandene i Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez har en god samling af Musée de l’Annonciade, hvor besøgende kan se værker af Matisse, blandt andet I Maritime Museum er der god dokumentation 2 World War II. I oktober vil der være racing hvert år, og der er et marked på Place aux Herbes.

Den nærmeste lufthavn er Toulon-Hyeres, 45 miles syd for Saint-Tropez.