Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Saint Tropez

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Saint Tropez inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Saint Tropez miniguide

Billeje Saint Tropez

Biludlejning Saint Tropez

Saint-Tropez er en by i det sydlige Frankrig , på den franske Riviera.Saint-Tropez er beliggende 75 km sydvest for filmen byen Cannes i Provence-Alpes-Côtes-d’Azur.Det er beliggende i departementet Var. Vi lever 5.800 indbyggere.

Saint-Tropez er kendt for sine smukke strande og som et paradis for lystsejlere. Her kommer den berømte filmstjerner hvert år. Byen er vært for festivalen Fete de la bravader i maj. Denne tradition går tilbage til 1500-tallet, og indebærer hylder, provencalsk sang og dans. Blandt byens strande, Plage des Granier Plage des Cannebiers og Plage de la Moutte værd at opleve, ud over strandene i Pampelonne-Ramatuelle. Saint-Tropez har en god samling af Musée de l’Annonciade, hvor besøgende kan se værker af Matisse, blandt andet I Maritime Museum er der god dokumentation 2 World War II. I oktober vil der være racing hvert år, og der er et marked på Place aux Herbes.

Den nærmeste lufthavn er Toulon-Hyeres, 45 miles syd for Saint-Tropez.

Dansk