Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mulhouse

Er du på en længere ferie, og leder du efter biludlejningsmuligheder i Mulhouse? Heldigvis for dig er der et bredt udvalg af udlejningsbureauer at vælge imellem. Lige meget om du bare er eventyrlysten, eller om du er en ægte rejseentusiast, er Mulhouse i Frankrig uden tvivl en attraktiv by at overveje at besøge. Men hvordan kommer du fra én turistattraktion til en anden? Et godt bud er, at du lejer dit foretrukne køretøj og på den måde nemt rejser fra by til by i dit helt eget tempo. 

Rejseguide til Mulhouse

Billeje Mulhouse
Biludlejning Mulhouse

Mulhouse er en berømt turistby i den østlige del af Frankrig tæt ved den tyske og schweiziske grænse. Byen har et befolkningstal på 110.775 indbyggere iflg. 2019-statistik. Byen er omgivet af byer som Riedishiem, som ligger 2,5 km væk og Lutterbach, som ligger 4,2 km fra Mulhouse centrum. I Mulhouse er køretiden afhængig af forskellige faktorer såsom din valgte rute, myldretid, hastighed og evt. lukkede veje. Hvis du planlægger at tage til Frankrig, er Mulhouse bestemt et besøg værd. 

Hvorfor er Mulhouse en af de mest populære byer at besøge? Hvad er unikt ved denne by? For det første byder byen på en række interessante turistattraktioner, som giver besøgende en række spændende oplevelser. Mulhouse er bl.a. kendt for den særlige Bugatti/Mercedes-biludstilling i Cité de l’Automobile. På togmuseet kan rejseentusiaster få mulighed for at se en udsøgt udstilling af jernbanevogne og lokomotiver, som stammer helt tilbage fra 1878. Det nygotiske tempel er endnu et vidunder, som tiltrækker besøgende. Templet med det imponerende farvede glas, blev bygget i det 12. århundrede. 

  • Mulhouse har et estimeret befolkningstal på 110.755 indbyggere 
  • Mulhouse er beliggende i det østlige Frankrig 

Er du vild med at besøge zoologiske haver, når du er på ferie med venner, familier og kolleger? Hvis du er, bør Mulhouse helt sikkert være på din liste over steder at besøge. Mulhouse Zoo er kendt for tigre, lemurer og isbjørne. Dyreparken har en fin have med mange forskellige planter af forskellig slags og med forskellige dufte. Under dit ophold i byen vil du også støde på Museum of Printed Textiles. På dette museum har besøgende mulighed for at se en kæmpe samling af tøjtryk og tekstiler fra det 18. århundrede. 

En anden unik ting ved Mulhouse er et stålobservationstårn, som blev opført i det 19. århundrede. Dette tårn, Tour du Belvedere, er beliggende på en bakke, hvilket giver besøgende en helt exceptionel udsigt. Andre steder at gå efter, når du besøger Mulhouse, er Salvator Park og Musee Historique. Musee Historique er indrettet til dig, der elsker det gamle og antikke, med fokus på malerier, andre kunstgenstande og antikke møbler. Mulhouse er godt forbundet med andre byer, og beboerne er meget gæstfrie og venlige. 

Udforsk området med din lejebil

Hvordan har du tænkt dig at komme til dine valgte turistattraktioner, når du er ankommet til Mulhouse? Lige meget om du har intentioner om at besøge en park, det gamle rådhus eller en restaurant, er det en fordel at tilgå disse steder i en lejebil. Noget af det beste ved at leje en bil er, at du selv kan vælge en model, som passer til dine rejsebehov og krav. Le 4 er et af de steder, du bør overveje at spise, når du besøger Mulhouse. Restauranten ligger kun 430 meter fra Mulhouse centrum. Med en lejebil kan du komme til hotellet på ca. 5 minutter. 

St. Stephen Kirken er endnu en seværdighed at overveje at besøge, når du er i Frankrig. Kirken ligger 303 meter fra Mulhouse City. med din lejebil kan du komme til kirken på 4-5 minutter. Kørselstiden afhænger dog af myldretid, fartgrænser og din valgte biltype. Det tidligere rådhus er en anden destination, du kan overveje at besøge. Rådhuset ligger 325 meter fra Mulhouse centrum. Det vil tage dig højst 5 minutter at nå din destination. 

Hvor tager du en lur eller en overnatning, efter en lang dag med eventyr i Mulhouse? 106 meter fra Mulhouse centrum ligger Kyriaf Hotel Mulhouse center, som er det ideelle sted at slappe af. Kyriad giver dig alt hvad du har brug for, herunder hotelværelser, varme bade og underholdning. Hotellet har en lounge, hvor gæster kan mingle og nyde drinks på samme tid. Med din lejebil tager det kun 4 minutter at komme til hotellet. 

Ligegyldigt hvor du skal hen, er det altid en god ide at lokalisere de steder, hvor du kan få adgang til basale tjenester. Fx kan det være, at du har hovedpine efter en lang flyvetur. Hvor er det bedst at gå hen, når du skal købe smertestillende medicin? I Mulhouse er apotekskæden Chemist’s velkendt af beboerne, eftersom den har eksisteret siden 1649. Butikken er beliggende tæt på Rue des Boulangers, kun 89 meter fra Mulhouse centrum. Du kan komme til apoteket med din lejebil på kun 3 minutter. Besøg apoteket, og oplev den bedste form for kundeservice, der findes. 

Lufthavne

Der er adskillige lufthavne i nærheden af Mulhouse, som tilbyder både indenrigsruter og internationale flyvninger. I lufthavnene finder du veletablerede biludlejningsfirmaer, som er stolte af at tilbyde dig den allerbedste service, som møder dine specifikke behov. VTC Transfert er en lufthavn, som tilbyder shuttle-tjenester. Her kan du leje en bil hos firmaerne Thrifty og Avis. Besøgende bruger typisk denne lufthavn, når de skal til destinationer som Basel og Freiburg

Zürich lufthavn er en anden lufthavn, du kan regne med under dit besøg i Mulhouse. Zürich er både en indenrigs- og international lufthavn, som betjener turister på vej til andre destinationer i fx Schweiz eller Tyskland. Lufthavnen byder naturligvis på biludlejningskontorer, bl.a. Hertz, Europcar og InterRent. Her kan du leje en bil til at besøge forskellige destinationer for helt ned til 24 euro om dagen. 

EuroAirport er en international lufthavn, som ligger i Saint-Louis. Denne lufthavn blev etableret for at betjene tre forskellige lande. Hvis du har brug for en lejebil i lufthavnen, kan du tage bl.a. kontakt til udlejerne Hertz, Europcar, Sixt eller Avis. Disse bureauer giver dig en lang række forskellige biler at vælge imellem. Besøgende bruger EuroAirports tjenester til at nå andre destinationer som Barcelona, Madrid og Amsterdam. 

Trafik

På hvilken side af vejen skal du køre, når du er i Mulhouse? Færdselsreglerne er som bekendt forskellige fra land til land. I nogle lande skal bilister holde til venstre, med mindre de overhaler. I Mulhouse skal du køre på højre side af vejen, når du kører i din lejebil. Alle bilister skal følge de fastsatte regler, ellers risikerer man bøder. 

Hvad er de fastsatte hastighedsgrænser i Mulhouse? I Frankrig er vejene pænt vedligeholdt. Som bilist kan du nemt fristes til at bryde hastighedsgrænsen. For tiden er hastighedsgrænsen for varevogne, motorcykler og biler 130 km/t på motorveje. Dog falder grænsen til 80 km/t på landeveje. I befolkede områder og byer er hastighedsgrænsen 50 km/t. 

Kort fortalt topper Mulhouse listen over turistattraktioner. Byen har et stort antal forskellige seværdigheder, som er passende for besøgende i alle aldre. Derudover er det nemt at rejse mellem forskellige destinationer, hvis du udnytter muligheden for at leje en bil til en meget billig og rimelig pris. Hvad sker der, når du besøger et sted med din lejebil, og har lyst til at blive der i noget tid? Der er adskillige parkeringsmuligheder tilgængelige, hvilket gør det muligt for dig at nyde dit besøg i Mulhouse. Parkeringsgebyrerne er standardiserede, og de er ens for alle rejsende.