Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mulhouse

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mulhouse inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mulhouse miniguide

Billeje Mulhouse

Biludlejning Mulhouse

Mulhouse er en by i det østlige Frankrig nær Tyskland .Det er den næststørste by i Alsace for Strasbourg, og er i departementet Haut-Rhin. Ca. 235.000 indbyggere bor i byen ligger ved Canal du Rhône au Rhin. 111.000 af dem bor i byens centrum. Byen er et knudepunkt for jernbane-og kanalen trafik.

I 1260 lå Mulhouse tyske National City, og fra 1293 Free State byen. I 1515 forlod byen til Schweiz, og fransk fra 1919. Store dele af befolkningen er tysktalende.Mulhouse er en typisk industribil hvor Peugeot marque herunder produceret. Her er de zoologiske og botaniske haver, historiske museum, bilmuseum og jernbanen museum. Ikke at glemme museet, der ligger i et af de smukkeste 1800-tals bygninger. I bilmuseet bil entusiaster kan nyde over 400 europæiske biler fra producenter som Bugatti, Rolls Royce, Ferrari og Panhard. Der er også et marked i Mulhouse.

Mulhouse lufthavn del af Basel, St. Louis lufthavn er ca. 30 minutter fra byen

Dansk