Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Valence

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valence inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valence miniguide

Billeje Valence
Biludlejning Valence

Valence er en by i det sydlige Frankrig, 100 km syd for Lyon.Valence er hovedstad i departementet Drôme Rhône-Alpes-regionen. Der er ca. 65.000 indbyggere i byens centrum, med 130.000 forstæder.

Valence blev grundlagt i år 121, og blev et bispedømme i 300’s. I 1100-tallet var byen hovedstad Hertugdømme Valentinois.Valence er en vigtig købstad i Rhone-dalen, som er rig på frugt og grøntsager. Byen er kendt for gemstone produktion. Der er en romansk katedral, Cathedrale St. Apollinaire fra 1095 Kirken er et monument af Pius VI, der døde i Valence i 1799. I katedralen biblioteket er det romerske oldtidsminder, og et fotogalleri. Besøgende kan også tage en tur til den lokale park, Parc Jouvet, eller tage en kanalrundfart. Blandt byens kulinariske specialiteter omfatter Le Suisse, en 200-årig opskrift på en brød med appelsinmarmelade. Byen har også flere typer af chokolade.

Valence Chabeuil Airport er seks kilometer fra Valence, og lufthavnen i Lyon Saint-Exupéry 89 km.