Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Valence

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valence inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valence miniguide

Billeje Valence

Biludlejning Valence

Valence er en by i det sydlige Frankrig , 100 km syd for Lyon.Valence er hovedstad i departementet Drôme Rhône-Alpes-regionen. Der er ca. 65.000 indbyggere i byens centrum, med 130.000 forstæder.

Valence blev grundlagt i år 121, og blev et bispedømme i 300’s. I 1100-tallet var byen hovedstad Hertugdømme Valentinois.Valence er en vigtig købstad i Rhone-dalen, som er rig på frugt og grøntsager. Byen er kendt for gemstone produktion. Der er en romansk katedral, Cathedrale St. Apollinaire fra 1095 Kirken er et monument af Pius VI, der døde i Valence i 1799. I katedralen biblioteket er det romerske oldtidsminder, og et fotogalleri. Besøgende kan også tage en tur til den lokale park, Parc Jouvet, eller tage en kanalrundfart. Blandt byens kulinariske specialiteter omfatter Le Suisse, en 200-årig opskrift på en brød med appelsinmarmelade. Byen har også flere typer af chokolade.

Valence Chabeuil Airport er seks kilometer fra Valence, og lufthavnen i Lyon Saint-Exupéry 89 km.

Dansk