Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Massy

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Massy inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Massy miniguide

Billeje Massy

Biludlejning Massy

Massy er en kommune i den sydlige del af hovedstaden Paris .Massy handler om. 15 km fra centrum af Paris på Île-de-France. Ca. 41.000 mennesker lever i byen.

Massy er vokset fra 6.000 indbyggere i 1950 til 37.000 i 1968. Byen har seværdigheder såsom Chateau de Vilgenis, en park på 55 hektar, som blev bygget i 1216Napoleon Bonapartes bror Jerome Bonaparte har designet en af søerne her. Han overtog slottet i 1852. Massy er også en udendørs teater, og en art cinema. Byen har flere grønne områder des Jardins de Courson.

Den nærmeste lufthavn er Roissy Charles de Gaulle og Orly Aeroport d ‘ .

Dansk