Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albi miniguide

Billeje Albi
Biludlejning Albi

Albi er en by i det sydlige Frankrig .Det er beliggende ca. 70 km nordøst for Toulouse, på floden Tarn. Ca. 66.000 mennesker lever i Albi.

Byen er måske bedst kendt som kunstneren Toulouse-Lautrec hjemby. I Toulouse-Lautrec museum, kan besøgende se mere end 1.000 værker af kunstneren, som er en af Frankrigs mest populære malere. Albi er også en berømt gotisk katedral, Sainte-Cécile, bygget i perioden 1282 til 1390 Det er 113 meter lang, 35 meter bred og 40 meter høj. Den klokketårn er 78 meter høj. Katedralen er den største dekoreret domkirken i Europa, takket være renæssance malerier i boksen. Dette er også en biskoppens borg fra 1300-tallet, Palais de la Berbie. Det har en syv meter tykke mure. I 1678 blev det gjort en have på slottet. Her er en af de bedste udsigtspunkter over floden Tarn. Det er her museum for maleren Toulouse-Lautrec er.

Lufthavnen er Toulouse Blagnac ligger 71 km fra Albi centrum.