Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albi miniguide

Billeje Albi

Biludlejning Albi

Albi er en by i det sydlige Frankrig .Det er beliggende ca. 70 km nordøst for Toulouse, på floden Tarn. Ca. 66.000 mennesker lever i Albi.

Byen er måske bedst kendt som kunstneren Toulouse-Lautrec hjemby. I Toulouse-Lautrec museum, kan besøgende se mere end 1.000 værker af kunstneren, som er en af Frankrigs mest populære malere. Albi er også en berømt gotisk katedral, Sainte-Cécile, bygget i perioden 1282 til 1390 Det er 113 meter lang, 35 meter bred og 40 meter høj. Den klokketårn er 78 meter høj. Katedralen er den største dekoreret domkirken i Europa, takket være renæssance malerier i boksen. Dette er også en biskoppens borg fra 1300-tallet, Palais de la Berbie. Det har en syv meter tykke mure. I 1678 blev det gjort en have på slottet. Her er en af de bedste udsigtspunkter over floden Tarn. Det er her museum for maleren Toulouse-Lautrec er.

Lufthavnen er Toulouse Blagnac ligger 71 km fra Albi centrum.

Dansk