Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Limoges

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limoges inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limoges miniguide

Billeje Limoges
Biludlejning Limoges

Limoges er en by i Limousin-distriktet på floden Vienne. Limoges er hovedstaden i departementet Haute-Vienne. Ca. 133.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæderne bor i 174.000.

Limoges blev grundlagt som Augustorium ca. 10 år e. Kr. af romerne. Byen har ruiner fra romertiden. Amfiteater var en af antikkens største af sin art i Gallien. Limoges har også flere smukke middelalderlige bygninger såsom Saint-Michel-des-Lions, kirke fra 1400-tallet, Saint-Etienne-katedralen fra 1273 I sidstnævnte, som blev afsluttet i 1888 er den ottekantede klokketårn, en vision. Bishop’s Palace i barok fra 1700-tallet, arbejder i dag som museum. Limoges er kendt for at have en af Frankrigs førende porcelæn industrier. Ikke overraskende, både keramik og lertøj skoleundervisning her. Limoges er også kendt for sine emaljeindustri og emaljemalerier fra 1500-tallet. Blandt attraktionerne er krypten i St. Martial med flere gravpladser.

Den nærmeste lufthavn er Limoges-Bellegarde, otte miles udenfor Limoges.