Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Limoges

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Limoges inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Limoges miniguide

Billeje Limoges

Biludlejning Limoges

Limoges er en by i Limousin-distriktet på floden Vienne. Limoges er hovedstaden i departementet Haute-Vienne. Ca. 133.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæderne bor i 174.000.

Limoges blev grundlagt som Augustorium ca. 10 år e. Kr. af romerne. Byen har ruiner fra romertiden. Amfiteater var en af antikkens største af sin art i Gallien. Limoges har også flere smukke middelalderlige bygninger såsom Saint-Michel-des-Lions, kirke fra 1400-tallet, Saint-Etienne-katedralen fra 1273 I sidstnævnte, som blev afsluttet i 1888 er den ottekantede klokketårn, en vision. Bishop’s Palace i barok fra 1700-tallet, arbejder i dag som museum. Limoges er kendt for at have en af Frankrigs førende porcelæn industrier. Ikke overraskende, både keramik og lertøj skoleundervisning her. Limoges er også kendt for sine emaljeindustri og emaljemalerier fra 1500-tallet. Blandt attraktionerne er krypten i St. Martial med flere gravpladser.

Den nærmeste lufthavn er Limoges-Bellegarde, otte miles udenfor Limoges.

Dansk