Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Le Mans

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Le Mans inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Le Mans miniguide

Billeje Le Mans
Biludlejning Le Mans

Le Mans er en by i det centrale Frankrig, 200 km sydvest for Paris .Le Mans er beliggende i distriktet Pays de la Loire Sarthe hvor floder og bifloder Huisne-flodens mødes. Byen er hovedstad i Sarthe Department. Befolkningen i byens centrum er 144.000, 193.000 med forstæder. Le Mans er en vigtig jernbane og veiknutepunkt.

Le Mans var en vigtig købstad i romertiden og i middelalderen. Byen er af keltisk oprindelse, og opfordrede den romerske æra Vindinum. Byen er måske bedst kendt for racerbanen ligger lige uden for Le Mans. Her en 24-timers været afholdt siden 1923, og det er også en bilmuseum stien. I den gamle bydel er St. Julien’s katedral fra 1000-1200’s, som er en af Frankrigs største katedraler. I den gamle bydel er også de store palads, Palais de Comtes du Maine og ruinerne af en romersk bad fra 300’s.

Den nærmeste lufthavn er Paris Charles de Gaulle 207 km fra Le Mans. Der er en TGV toget fra lufthavnen til Le Mans .