Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Le Mans

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Le Mans inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Le Mans miniguide

Billeje Le Mans

Biludlejning Le Mans

Le Mans er en by i det centrale Frankrig , 200 km sydvest for Paris .Le Mans er beliggende i distriktet Pays de la Loire Sarthe hvor floder og bifloder Huisne-flodens mødes. Byen er hovedstad i Sarthe Department. Befolkningen i byens centrum er 144.000, 193.000 med forstæder. Le Mans er en vigtig jernbane og veiknutepunkt.

Le Mans var en vigtig købstad i romertiden og i middelalderen. Byen er af keltisk oprindelse, og opfordrede den romerske æra Vindinum. Byen er måske bedst kendt for racerbanen ligger lige uden for Le Mans. Her en 24-timers været afholdt siden 1923, og det er også en bilmuseum stien. I den gamle bydel er St. Julien’s katedral fra 1000-1200’s, som er en af Frankrigs største katedraler. I den gamle bydel er også de store palads, Palais de Comtes du Maine og ruinerne af en romersk bad fra 300’s.

Den nærmeste lufthavn er Paris Charles de Gaulle 207 km fra Le Mans. Der er en TGV toget fra lufthavnen til Le Mans .

Dansk