Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Louviers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Louviers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Louviers miniguide

Billeje Louviers
Biludlejning Louviers

Louviers er en by i det nordlige Frankrig, 30 miles syd for Rouen, og 100 kilometer nord for Paris .Louviers ligger i Ministeriet for Eure i Haute-Normandie. Ca. 18.000 mennesker lever i byen.

Byen er kendt for sin museum Musée des indretning de Théâtre, Opéra d’en de biograf. Der er også Notre Dame kirken, som har dele fra den 1300’s. Der er også en by museum blev grundlagt i 1872. Byen har også attraktioner som Bigards House med kunst aktiviteter som maleri, en jakobinerkloster, Le Cloître des bodfærdige, som blev bygget i 1700-tallet. Klosteret har været en skole for drenge, fængslet og i dag byens musikskole. Louviers har også en park, Le Jardin offentlige, der åbnede i 1927, og som er opkaldt efter den politiker Aristide Briand. Byen har flere markeder, som omfatter tøj sælges.

Den nærmeste lufthavn er Rouen Vallée de Seine, ca. 19 km fra Louviers. Paris Charles de Gaulle kan også nås med tog.