Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Louviers

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Louviers inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Louviers miniguide

Billeje Louviers

Biludlejning Louviers

Louviers er en by i det nordlige Frankrig , 30 miles syd for Rouen, og 100 kilometer nord for Paris .Louviers ligger i Ministeriet for Eure i Haute-Normandie. Ca. 18.000 mennesker lever i byen.

Byen er kendt for sin museum Musée des indretning de Théâtre, Opéra d’en de biograf. Der er også Notre Dame kirken, som har dele fra den 1300’s. Der er også en by museum blev grundlagt i 1872. Byen har også attraktioner som Bigards House med kunst aktiviteter som maleri, en jakobinerkloster, Le Cloître des bodfærdige, som blev bygget i 1700-tallet. Klosteret har været en skole for drenge, fængslet og i dag byens musikskole. Louviers har også en park, Le Jardin offentlige, der åbnede i 1927, og som er opkaldt efter den politiker Aristide Briand. Byen har flere markeder, som omfatter tøj sælges.

Den nærmeste lufthavn er Rouen Vallée de Seine, ca. 19 km fra Louviers. Paris Charles de Gaulle kan også nås med tog.

Dansk