Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Auxerre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auxerre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auxerre miniguide

Billeje Auxerre

Biludlejning Auxerre

Auxerre er en by i Bourgogne regionen. Auxerre er ca. 150 km sydøst for Paris , og 150 miles fra Dijon .Auxerre er hovedstaden i Yonne Department, som ligger ved floden af samme navn, Yonne. 37.000 mennesker lever i Auxerre.

Auxerre er placeret 15 kilometer fra den berømte vin Chablis, som er verdensberømt for sine klassiske tørre hvide vine, der egner sig til fisk og skaldyr. I byen er der et gotisk katedral Saint-Etienne d’Auxerre fra den 1300’s. Det er kendt for sine blyindfattede ruder. Byen var den romerske autessiodurum. Blandt byens attraktioner er den gamle kloster St. Germain, der ikke længere er i brug, men som har flere kalkmalerier. Byen er også kendt for sin fodbold klub, AJ Auxerre, der er baseret på Stade de l’Abbé Deschamps. Nær byen byggede slottet Guédelon Slot.

Den nærmeste lufthavn er Barberey lufthavn i Troyes, 67 miles fra downtown Auxerre.

Dansk