Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Auxerre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Auxerre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Auxerre miniguide

Billeje Auxerre
Biludlejning Auxerre

Auxerre er en by i Bourgogne regionen. Auxerre er ca. 150 km sydøst for Paris, og 150 miles fra Dijon .Auxerre er hovedstaden i Yonne Department, som ligger ved floden af samme navn, Yonne. 37.000 mennesker lever i Auxerre.

Auxerre er placeret 15 kilometer fra den berømte vin Chablis, som er verdensberømt for sine klassiske tørre hvide vine, der egner sig til fisk og skaldyr. I byen er der et gotisk katedral Saint-Etienne d’Auxerre fra den 1300’s. Det er kendt for sine blyindfattede ruder. Byen var den romerske autessiodurum. Blandt byens attraktioner er den gamle kloster St. Germain, der ikke længere er i brug, men som har flere kalkmalerier. Byen er også kendt for sin fodbold klub, AJ Auxerre, der er baseret på Stade de l’Abbé Deschamps. Nær byen byggede slottet Guédelon Slot.

Den nærmeste lufthavn er Barberey lufthavn i Troyes, 67 miles fra downtown Auxerre.