Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Colmar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Colmar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Colmar miniguide

Billeje Colmar
Biludlejning Colmar

Colmar er en by i det østlige Frankrig, i Alsace.Af Colmar kapital Haut-Rhin Department, som ligger 15 km vest for Rhinen. Ca. 67.000 mennesker lever i Colmar.

Colmar blev grundlagt i 800-nummer. I 1226,. Byen status Imperial i det tysk-romerske kejserrige Da byen blev en del af Tyskland kaldte byen Kolmar. Det var i franske hænder i 1697, men blev tysk i 1871, og fransk siden 1945. Colmar har mange velbevarede bygninger fra middelalderen og renæssancen. Her er den berømte Ice Home alter fra 1500-tallet af Matthias Grünewald, der anses for et mesterværk af skulptur genre. Byen har flere ældre bygninger, St. Martin’s Church fra 1200-tallet Dominikanske kloster Unterlinden fra samme periode. Her er Unterlinden museum i dag. Byen har også etnografiske, legetøjsmuseum og Bartholdi Museum, designeren af Statue of Liberty i New York. Der er også en moderne kunstmuseum Espace Andre Malraux.

Den nærmeste lufthavn er Basel og Strasbourg, begge ca. 57 km fra Colmar.