Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Colmar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Colmar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Colmar miniguide

Billeje Colmar

Biludlejning Colmar

Colmar er en by i det østlige Frankrig , i Alsace.Af Colmar kapital Haut-Rhin Department, som ligger 15 km vest for Rhinen. Ca. 67.000 mennesker lever i Colmar.

Colmar blev grundlagt i 800-nummer. I 1226,. Byen status Imperial i det tysk-romerske kejserrige Da byen blev en del af Tyskland kaldte byen Kolmar. Det var i franske hænder i 1697, men blev tysk i 1871, og fransk siden 1945. Colmar har mange velbevarede bygninger fra middelalderen og renæssancen. Her er den berømte Ice Home alter fra 1500-tallet af Matthias Grünewald, der anses for et mesterværk af skulptur genre. Byen har flere ældre bygninger, St. Martin’s Church fra 1200-tallet Dominikanske kloster Unterlinden fra samme periode. Her er Unterlinden museum i dag. Byen har også etnografiske, legetøjsmuseum og Bartholdi Museum, designeren af Statue of Liberty i New York. Der er også en moderne kunstmuseum Espace Andre Malraux.

Den nærmeste lufthavn er Basel og Strasbourg, begge ca. 57 km fra Colmar.

Dansk