Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montauban

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montauban inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montauban miniguide

Billeje Montauban

Biludlejning Montauban

Montauban er en by i det sydlige Frankrig , 50 miles nord for Toulouse .Montauban er hovedstaden i ministeriet for Tarn-et-Garonne. Ca. 56.000 indbyggere bor i byen ved floden Tarn. Montauban er jernbaneknudepunkt.

Grundlagt i 1144 som en fæstning og er en af Frankrigs ældste. Montauban var en af de huguenotter sikker steder. Under Anden Verdenskrig til Leonardo da Vincis Mona Lisa har været skjult i en kort tid. Montauban har et museum, Musée Ingres, som er kendt for sine værker af maleren Ingres og JA billedhugger A. Bourdelle, både fra byen. Museet er placeret øst for broen Pont Vieux fra 1335. Andre seværdigheder er katedralen med et af Ingres’s mesterværk, og St Jacques kirke fra 1400-1500’s, med en ottekant. Byen har også en historisk museum og markeder med lokale delikatesser.

Den nærmeste lufthavn er Toulouse Blagnac , ca 44 km fra Montauban

Dansk