Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montauban

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montauban inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montauban miniguide

Billeje Montauban
Biludlejning Montauban

Montauban er en by i det sydlige Frankrig, 50 miles nord for Toulouse .Montauban er hovedstaden i ministeriet for Tarn-et-Garonne. Ca. 56.000 indbyggere bor i byen ved floden Tarn. Montauban er jernbaneknudepunkt.

Grundlagt i 1144 som en fæstning og er en af Frankrigs ældste. Montauban var en af de huguenotter sikker steder. Under Anden Verdenskrig til Leonardo da Vincis Mona Lisa har været skjult i en kort tid. Montauban har et museum, Musée Ingres, som er kendt for sine værker af maleren Ingres og JA billedhugger A. Bourdelle, både fra byen. Museet er placeret øst for broen Pont Vieux fra 1335. Andre seværdigheder er katedralen med et af Ingres’s mesterværk, og St Jacques kirke fra 1400-1500’s, med en ottekant. Byen har også en historisk museum og markeder med lokale delikatesser.

Den nærmeste lufthavn er Toulouse Blagnac, ca 44 km fra Montauban