Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Caen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caen miniguide

Billeje Caen
Biludlejning Caen

Caen ligger i det nordlige Frankrig i Basse-Normandie.Byen er hovedstad i Calvados departementet, der ligger ved floden Orne, 15 km fra den engelske Kanal. Ca.120.000 indbyggere bor i Caen. Porten er forbundet til kanalen gennem en sejlrenden i Ouistreham. Herfra båden til den britiske Portsmouth.

Caen er måske bedst kendt som hjemby for William Erobreren. Han grundlagde byen i 1066, og fik en finansiel saltvandsindsprøjtning, da han erobrede England. I 1204,. Byen på den franske konge hænder Under revolutionen var en af Caen Girondinernes vigtig støtte punkter. Caen blev bombet og delvist ødelagt af de allierede i 1944, hvor det var central for operation Overlord. Caen Memorial Museum er beliggende, en fred museum dedikeret til D-Day.Så er også landing strande Arromanches og den amerikanske kirkegård lige uden Caen. Art Museum Caen har værker af berømte malere som Rubens, Rembrandt og Monet, blandt andetVilhelm Erobreren er begravet i Saint-Etienne kirke fra 1300-tallet.

Nærmeste lufthavn Caen, syv kilometer uden for centrum.