Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Caen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Caen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Caen miniguide

Billeje Caen

Biludlejning Caen

Caen ligger i det nordlige Frankrig i Basse-Normandie.Byen er hovedstad i Calvados departementet, der ligger ved floden Orne, 15 km fra den engelske Kanal. Ca.120.000 indbyggere bor i Caen. Porten er forbundet til kanalen gennem en sejlrenden i Ouistreham. Herfra båden til den britiske Portsmouth.

Caen er måske bedst kendt som hjemby for William Erobreren. Han grundlagde byen i 1066, og fik en finansiel saltvandsindsprøjtning, da han erobrede England. I 1204,. Byen på den franske konge hænder Under revolutionen var en af Caen Girondinernes vigtig støtte punkter. Caen blev bombet og delvist ødelagt af de allierede i 1944, hvor det var central for operation Overlord. Caen Memorial Museum er beliggende, en fred museum dedikeret til D-Day.Så er også landing strande Arromanches og den amerikanske kirkegård lige uden Caen. Art Museum Caen har værker af berømte malere som Rubens, Rembrandt og Monet, blandt andetVilhelm Erobreren er begravet i Saint-Etienne kirke fra 1300-tallet.

Nærmeste lufthavn Caen, syv kilometer uden for centrum.

Dansk