Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje La Rochelle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Rochelle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Rochelle miniguide

Billeje La Rochelle
Biludlejning La Rochelle

La Rochelle er en by i det vestlige Frankrig i Poitou-Charente-regionen.Byen er hovedstad i ministeriet for Charente-Maritime. La Rochelle ligger på en bugt i Île de Ré i Biscayabugten, nord for Bordeaux og syd for Nantes .Ca. 77.000 mennesker lever i byens centrum, med 117.000 forstæder. Lad Rochelle er en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne.

La Rochelle blev grundlagt i 1100-tallet, og var et omstridt højborg for huguenotterne under de religiøse krige. Det er kendt fra Alexandre Dumas roman De tre musketerer i 1844, hvor dele af historien foregår i La Rochelle. Byen
blev en tysk ubåd base under Anden Verdenskrig, men byens gamle bydel er velbevaret. Her er det blandt andet Renaissance Town Hall fra 1500-tallet, de tre tårne tour de la chainer, rundtur i St. Nicholas og tour de Lygten, der går tilbage til middelalderen. Dette er også en fin katedral og et stort akvarium. Byen er også vært for flere festivaler, herunder en film festival og jazz festival i sommer.

La Rochelle lufthavn er beliggende ca. otte kilometer uden for byen.