Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje La Rochelle

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i La Rochelle inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

La Rochelle miniguide

Billeje La Rochelle

Biludlejning La Rochelle

La Rochelle er en by i det vestlige Frankrig i Poitou-Charente-regionen.Byen er hovedstad i ministeriet for Charente-Maritime. La Rochelle ligger på en bugt i Île de Ré i Biscayabugten, nord for Bordeaux og syd for Nantes .Ca. 77.000 mennesker lever i byens centrum, med 117.000 forstæder. Lad Rochelle er en af Frankrigs vigtigste fiskerihavne.

La Rochelle blev grundlagt i 1100-tallet, og var et omstridt højborg for huguenotterne under de religiøse krige. Det er kendt fra Alexandre Dumas roman De tre musketerer i 1844, hvor dele af historien foregår i La Rochelle. Byen
blev en tysk ubåd base under Anden Verdenskrig, men byens gamle bydel er velbevaret. Her er det blandt andet Renaissance Town Hall fra 1500-tallet, de tre tårne tour de la chainer, rundtur i St. Nicholas og tour de Lygten, der går tilbage til middelalderen. Dette er også en fin katedral og et stort akvarium. Byen er også vært for flere festivaler, herunder en film festival og jazz festival i sommer.

La Rochelle lufthavn er beliggende ca. otte kilometer uden for byen.

Dansk