Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rouen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rouen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rouen miniguide

Billeje Rouen
Biludlejning Rouen

Rouen er en by i det nordlige Frankrig, 140 km nordvest for Paris .Det er beliggende i Normandiet på Seinen, og er hovedstaden i departementet Seine-Maritime. Ca.108.000 bor i byens centrum, med 389.000 forstæder. Rouen er en af Frankrigs største havne, og har ca. 12 km lange kaj. Der er en båd fra Dieppe og Le Havre til England.

Byen var oprindeligt keltiske, og blev provinshovedstaden af Romerriget i 200’s. Det blev senere hovedstad for hertugdømmet Normandiet i 911 Rouen er kendt for at være det sted, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet i 1431 Claude Monet malede Rouen Cathedral facade i flere versioner. Rouen har mange bygninger fra middelalderen, var katedralen Notre-Dame påbegyndt i 1202 og afsluttet i 1500-tallet. Den har en 150 meter højt tårn. Andre seværdigheder er klosterkirke St. Ouen fra 1300, St. Maclou Kirke og Palace of Justice og urtårnet Le-Gros-Horloge.

Lufthavn Rouen Vallée de Seine og Beauvais, de to nærmeste, henholdsvis 3 og 73 miles fra Rouen.