Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rouen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rouen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rouen miniguide

Billeje Rouen

Biludlejning Rouen

Rouen er en by i det nordlige Frankrig , 140 km nordvest for Paris .Det er beliggende i Normandiet på Seinen, og er hovedstaden i departementet Seine-Maritime. Ca.108.000 bor i byens centrum, med 389.000 forstæder. Rouen er en af Frankrigs største havne, og har ca. 12 km lange kaj. Der er en båd fra Dieppe og Le Havre til England.

Byen var oprindeligt keltiske, og blev provinshovedstaden af Romerriget i 200’s. Det blev senere hovedstad for hertugdømmet Normandiet i 911 Rouen er kendt for at være det sted, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet i 1431 Claude Monet malede Rouen Cathedral facade i flere versioner. Rouen har mange bygninger fra middelalderen, var katedralen Notre-Dame påbegyndt i 1202 og afsluttet i 1500-tallet. Den har en 150 meter højt tårn. Andre seværdigheder er klosterkirke St. Ouen fra 1300, St. Maclou Kirke og Palace of Justice og urtårnet Le-Gros-Horloge.

Lufthavn Rouen Vallée de Seine og Beauvais, de to nærmeste, henholdsvis 3 og 73 miles fra Rouen.

Dansk