Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vannes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vannes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vannes miniguide

Billeje Vannes
Biludlejning Vannes

Vannes er en by i det nordvestlige Frankrig, i Bretagne.Vannes ligger 75 miles nord for St. Nazaire i Golfe de Morbihan. Byen er hovedstad i ministeriet for Morbihan. Der er ca. 54.000 indbyggere i havnebyen.

Vannes blev grundlagt for mere end 2000 år siden af romerne. Blandt byens attraktioner omfatter Cathedral St.Pierre. Vannes har en velbevaret indre by omgivet af mure fra middelalderen. Mr. er en stor tårn, og en tidligere borg, Chateau de l’Hermine, der blev forvandlet til slottet i 1700-tallet. Chateau Gaillard blev bygget i 1500-tallet og er et godt eksempel på middelalderens arkitektur, kunst. Det er her i dag byens arkæologiske museum til. Byen har også et kunstmuseum, Musée de la Cohue. Det er forbeholdt moderne kunst og har både permanente og andre udstillinger.

Den nærmeste lufthavn er den internationale lufthavn i Nantes og Lorient – Lann Bihoue henholdsvis ca. 115 og 53 km fra Vannes.