Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vannes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vannes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vannes miniguide

Billeje Vannes

Biludlejning Vannes

Vannes er en by i det nordvestlige Frankrig , i Bretagne.Vannes ligger 75 miles nord for St. Nazaire i Golfe de Morbihan. Byen er hovedstad i ministeriet for Morbihan. Der er ca. 54.000 indbyggere i havnebyen.

Vannes blev grundlagt for mere end 2000 år siden af romerne. Blandt byens attraktioner omfatter Cathedral St.Pierre. Vannes har en velbevaret indre by omgivet af mure fra middelalderen. Mr. er en stor tårn, og en tidligere borg, Chateau de l’Hermine, der blev forvandlet til slottet i 1700-tallet. Chateau Gaillard blev bygget i 1500-tallet og er et godt eksempel på middelalderens arkitektur, kunst. Det er her i dag byens arkæologiske museum til. Byen har også et kunstmuseum, Musée de la Cohue. Det er forbeholdt moderne kunst og har både permanente og andre udstillinger.

Den nærmeste lufthavn er den internationale lufthavn i Nantes og Lorient – Lann Bihoue henholdsvis ca. 115 og 53 km fra Vannes.

Dansk