Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bergerac Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bergerac Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bergerac Lufthavn miniguide

Billeje Bergerac Lufthavn

Biludlejning Bergerac Lufthavn

Bergerac Périgord Dordogne Airport (EGC) ligger 3 km syd-sydøst for Bergerac .Der er ingen offentlig transport mellem Bergerac og lufthavnen. De biludlejningsselskaber, der er til stede, er Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og UCAR.

Bergerac Lufthavn blev besøgt af omkring 300.000 passagerer i 2009.Det drives hovedsagelig af lavprisselskaber som Ryanair og Flybe, og en meget stor del af den internationale destinationer gå til England .

Lufthavnen har en bar / restaurant.

Dansk