Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rennes

Hvis du planlægger en ferie, eller har lyst til at tilbringe noget tid i Rennes, vil du helt sikkert ønske at nyde hvert et øjeblik på turen. Det er her en lejebil kommer ind i billedet. Overvejer du, hvilke firmaer der tilbyder den bedste udlejningsservice? Der er ingen grund til bekymring. Der er et bredt udvalg af førsteklasses udlejningsfirmaer at vælge imellem. Denne artikel beskriver de muligheder, du bør overveje. 

Guide til Rennes

Rennes
Biludlejning Rennes

Rennes er hovedstaden i Bretagne-regionen i Frankrig. Dens historie har rødder mere end 2.000 år tilbage, da den var blandt hovedbyerne i det gamle hertugdømme i Bretagne. Fra begyndelsen af 1950’erne udviklede Rennes sig til at blive en indflydelsesrig by i Frankrig på grund af den industrielle udvikling og flytningen fra land til by. På den tid husede byen over 250.000 indbyggere. Over de seneste fire årtier har byen udviklet sig til et kommunikationsknudepunkt, og man er stolt af den lokale high-end teknologiindustri. 

Indbyggertallet i Rennes er siden vokset støt, og i 2015 nåede det over 720.000, hvilket gjorde Rennes til den Frankrigs tiendestørste by. Senere i 2018 blev den udnævnt som den bedste franske by at bo i. Byen er inddelt i 12 kvarterer, særligt værd at nævne blandt dem er Le Blosne, Cleunay-Arsenal-Redon, Francisco Ferrer-Landry-Poterie, Maurepas-Patton-Bellangerais, Le Center, Brequigny, Sud Gare og Saint-Martin. Udover at være hjemsted for Frankrigs største kvindefængsel har Rennes også det ottendestørste franske universitsområde. 

Den gamle bymidte er bygget på en bakke, hvor den sydlige side ligger en smule lavere end den nordlige side. Den ligger, hvor floderne Vilaine og Ille løber sammen. Den er beliggende på den europæiske atlanterhavshøjderyg, og har et tykt grønt bælte omkring ringvejen. Byen har et oceanisk klima med mindre nedbør end den vestlige del af Bretagne. Antallet af solskinstimer i Rennes varierer mellem 1.700 og 1.850 årligt. 

Glamourøse forstæder, byer og landsbyer omgiver Rennes by. Det er omgivet af Saint-Erblon, som ligger 7,8 km mod sydøst, Les Gaudinais 6,7 km mod nordøst og Saint-Jacques-de-la-Lande 3,1 km mod sydvest. Byen har også også en sjældent set diversitet i historisk kulturarv. Du vil se adskillige bygninger med dyre arkitektoniske designs. Når du er i Rennes, vil du hurtigt blive trukket ind i en monumental rejse gennem århundreder. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Der er adskillige steder i Rennes, som du kan besøge med en lejebil. Med kun 10 minutters kørsel kan du besøge Jardin du Thabor, en park med naturlig skønhed i form af en overdådig samling af planter, heriblandt forskellige arter af tropiske, europæiske og afrikanske træer og roser. I haven er der også hundredevis af små undulater og parakitter at se på. Alle disse, sammen med de ornamentale blomster og sjælne planter, gør kun den botaniske interesse i området større. 

Rennes by er også stolt af den lokale kunst og kultur. Den har et kunstmuseum, som har til huse i den tidligere Rennes universitetshal på 20 Quai Emile Zola. Museet har en udsøgt samling af malerier udført af prominente kunstnere som Veronese, Chardin, Rubens og Picasso. Det berømte billede The Newborn Child blev lavet af Georges de la Tour. På Museum of Brittany, som er en anden turistseværdighed i Rennes, finder du Les Champs Libres, en spritny bygning med tre faste udstillinger. Dette fascinerende sted har en masse debatter og udstillinger. 

Mens du nyder at køre din lejebil, kan du stoppe og snuppe en bid mad i en af Rennes’ kvalitetsrestauranter. Le Galopin Cuisine, som ligger på 21 Avenue Jean, oser af gammeldags, parisisk charme. Dette topklasse-brasserie serverer friske fisk fra lokalområdet med en spændende menu, som indeholder et udførligt vinkort. Her får du en traditionel varm velkomst, såvel som service i høj kvalitet. Hotellerne i Rennes er gode, og der er mange at vælge imellem. Du kan vælge at tilbringe natten på The Mercure Rennes Centre Parlement blandt andre førsteklasses hoteller. 

Lufthavn

Rennes-Saint-Jacques Airport ligger 5 km fra bymidten. Den har lavprisfly fra bl.a. flere engelske byer samt Amsterdam. Udover Rennes-Saint-Jacques Airport en anden lavprislufthavn med forbindelser til bl.a. London er Saint-Malo Airport, som ligger en times kørsel fra Rennes lufthavn. 

Fra Rennes-Saint-Jacques Airport kan du tage et fly til andre turistdestinationer beliggende i større byer som Saint-Herblain, der ligger 96,4 km væk, Laval 68,13 km væk, Reze 98,61 km væk eller Saint-Nazaire 97 km væk. Årstidsbestemte destinationer fra Rennes er fx Frankfurt, Palma de Mallorca, Marseille og Bastia

Der er adskillige biludlejningsfirmaer i Rennes-Saint-Jacques Airport. De fleste af disse selskaber er kendt for deres udsøgte kundeservice og prisvenlighed. Blandt de førende udlejningsfirmaer i denne lufthavn er Europcar, Avis, Hertz, Enterprise Rent a car, Rentscape og Sixt. Det gode er, at disse selskaber holder åbent 24 timer i døgnet, og de vil altid være til rådighed, hvorsomhelst og nårsomhelst du har brug for dem. For yderligere fleksibilitet og ro i sindet tilbyder disse selskaber også gratis afbestilling på de fleste bookinger. 

Trafik

Selvom Rennes er en lille by, har den en metro. Den har en enkelt linje, som løber fra nordøst til sydvest. Lufthavnen er nem at komme til via motorvejsnettet. Mens du er på ringvejen, kan du overveje at tage afkørsel N08 mod Saint-Nazaire. Herfra kan du komme til lufthavnen via hovedvejene D34 eller D29. 

Når du ankommer til lufthavnen, kan du parkere på en af de tilgængelige offentlige parkeringspladser, fx P3 med 690 pladser, P2 med 70 pladser og P1 med 165 pladser. Alle tre offentlige parkeringspladser koster det samme, og betaling foregår på samme måde. Vejforholdene i Rennes er generelt gode, og du kan køre med en gennemsnitshastighed på 130 km/t på motorvejene.