Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rennes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rennes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rennes miniguide

Rennes

Biludlejning Rennes

Rennes ligger i det nordvestlige Frankrig , og er den største by i regionen Bretagne og Ministeriet for Ille-et-Vilaine.Byen har 209.600 indbyggere og er en vigtig transport hub og kulturelle centrum.

Byens historiske centrum ligger på en bakke, og der er stadig bevaret bygninger fra middelalderen. Et af byens vartegn – Justice Palace – bygget i perioden 1618 til 1654 blev ødelagt i en brand i 1994. Justice Palace er nu genopbygget.
Nogle af de mest besøgte turistattraktioner i Rennes er: Les Champs Libre – en relativt ny kulturhus, hvor du vil finde Bibliotek, Space Science (med interaktive udstillinger og planetariet) og “Le Musée de Bretagne”. Rennes har også et kunstmuseum – Le Musée de Beaux Arts med malerier og skulpturer fra 1300 til 1800-tallet.Værker af Picasso, Gaugin, Rubens og Dufy er i udstillingen.

I modsat fald offentlig park i centrum “Parc du Thabor” et besøg værd. Parken er en blanding af fransk og engelsk have med smukke stautuer. Det er også byens botaniske have.

Nærmeste lufthavn er Aéroport de Rennes, som ligger 5 km sydvest for centrum

Dansk