Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Albacete

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albacete inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albacete miniguide

Albacete

Biludlejning Albacete

Albacete er en spansk by, der er hovedstaden i provinsen med samme navn. Det er beliggende i den sydlige del af Spanien , og det er omkring 190 km til kysten og Middelhavet i øst.Valencia er placeret ca. 135 km nordøst for Albacete, mens landets hovedstad Madrid er lidt over 250 km i nordvestlig retning.I 2007 boede der ca 160 000 indbyggere i Albacete.

Første gang byen dukkede op i de kilder, var i 1269, da Albacete var en lille landsby. I dag kan du vandre gennem en middelalderlige gamle bydel og se historiske bygninger, det gotiske San Juan Bautista Cathedral. Kloster La Encarnatión strækker sig tilbage til 1500-tallet og i dag et kulturelt centrum. I tidligere tider var det kendt for at producere smed varerne kan købes i souvenirbutikker, og Municipal Knife Making Museum er helliget historie Albacete kniv produktion.

Albacete Airport ligger cirka 8 km udenfor byen. Lufthavnen startede fører ruten i 2003 og tilbyder ture til Barcelona .

Dansk