Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Albacete

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Albacete inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Albacete miniguide

Albacete
Biludlejning Albacete

Albacete er en spansk by, der er hovedstaden i provinsen med samme navn. Det er beliggende i den sydlige del af Spanien, og det er omkring 190 km til kysten og Middelhavet i øst.Valencia er placeret ca. 135 km nordøst for Albacete, mens landets hovedstad Madrid er lidt over 250 km i nordvestlig retning.I 2007 boede der ca 160 000 indbyggere i Albacete.

Første gang byen dukkede op i de kilder, var i 1269, da Albacete var en lille landsby. I dag kan du vandre gennem en middelalderlige gamle bydel og se historiske bygninger, det gotiske San Juan Bautista Cathedral. Kloster La Encarnatión strækker sig tilbage til 1500-tallet og i dag et kulturelt centrum. I tidligere tider var det kendt for at producere smed varerne kan købes i souvenirbutikker, og Municipal Knife Making Museum er helliget historie Albacete kniv produktion.

Albacete Airport ligger cirka 8 km udenfor byen. Lufthavnen startede fører ruten i 2003 og tilbyder ture til Barcelona .