Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ibiza

Hvis du planlægger en rejse til Ibiza, spekulerer du sandsynligvis over, om der er biludlejningsfirmaer, der kan imødekomme dine behov. Slap bare helt af. Flere professionelle biludlejningsfirmaer har dig dækket. Desuden har disse virksomheder forskellige måder at appellere til deres kunder på, hvilket gør det meget lettere for dig at vælge, hvad der er bedst for dig. Denne artikel gennemgår forskellige destinationer på øen og de anbefalede biludlejningstjenester.

Guide til Ibiza

Ibiza
Biludlejning Ibiza

Ibiza er en spansk ø, der ligger ud for Spaniens østkyst. Øen ligger 150 km fra byen Valencia. Ibiza er den tredjestørste af De Baleariske Øer. Det højeste punkt, Sa Talaia, også kendt som Sa Talaiassa, ligger 475 meter over havets overflade. De største bosættelser på Ibiza er Ibiza by, Sant Antoni de Portmany og Santa Eularia des Riu. De fleste kender Ibiza for øens tilknytning til electronic dance music og dens klubscene om sommeren. Store dele af denne ø er på UNESCOs Verdensnaturarvsliste. 

Ibiza er kendt som øen med de tusind ansigter. Den har dejlige kontraster, der gør det ganske tiltalende for besøgende både fra Spanien og udlandet. Selv om byen både er multikulturel og kosmopolitisk, er den dybt forankret i de lokale, landlige rødder. Det er et enestående hjørne af Middelhavet, der er verdensberømt, men alligevel ukendt for mange på det europæiske kontinent. Mange mennesker besøger øen pga. det tillokkende og pulserende natteliv. Øen er et verdensarvsted med over 18 km smukke sandstrande. Den har også kridhvide huse. Andre iøjnefaldende ting på denne ø er: 

  • De fantastiske gardinvægge i Delta Villa 
  • Krystalklart vand 
  • Befæstede kirker 

Ibiza er også kendt for øens livlige natteliv. Det er ikke underligt, at den er hjemsted for de fleste af Europas natklubber. Byens mere støjsvage, sandede bugter ligger op ad fyrretræklædte bakker, der findes langs kysten, mens butikker, hoteller og barer ligger tæt i feriekomplekset Platja d’en Bossa. Ibiza er hjemsted for flere spanske luksushoteller, såsom Hotel Gran Sol, Catalonia Royal Ses Savines, Agroturismo Can Cosmi Prats, Ibizazen, Casa Maca, Lux Isla, Sir Joan Hotel, One Ibiza Suites, Hostal la Ciguana og Hotel Cas Catala. Øen er stærkt beskyttet mod kommercialisering og udvikling af de største byer. 

Denne klippeø dækker et areal på 571,56 km2. Den er over ti gange større end Manhattan, over fem gange større end Mykonos, men omkring seks gange mindre end Mallorca. Ibiza består af fem kommuner, Sant Josep de Sa Talaia, Vila d’Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja og Santa Eularia des Riu. I 2001 havde Ibiza et samlet befolkningstal på 88.076. Det blev estimeret, at denne befolkning ville stige til 147.914 inden 2019. Øen oplever et varmt middelhavsklima med en gennemsnitlig årlig temperatur på 18,3°C. 

Udforsk med din lejebil

Der er masser af spændende steder, attraktioner og restauranter på Ibiza, som du kan besøge med din lejebil. Du kan starte din dag på Ibiza ved at køre til nogle af dens dyre butikker, trendy barer, restauranter eller hoteller med udsigt over bådene i Middelhavet. På sådanne destinationer ser ingen ud til at have travlt. Du bør tage dig tid og få en sand fornemmelse af Ibiza samt gøre godt brug af denne legeplads for de rige og berømte. Du kan også køre en tur til en af Carrer Andenes’ fremragende restauranter for at nyde en kop kaffe. 

Er du modekyndig? Hvis dit svar er ja, kan du overveje at besøge hippiemarkedet i Es Canar. Punta Arabi Hippy er vokset til at være blandt de bedste markeder i Ibiza. Det indeholder store sortimenter af enestående smykker og hippiemode hver onsdag hele sommeren. Sideløbende med moden er der også høj musik, der underholder publikum. Du kan også stoppe op og få en velsmagende bid i en af de spændende madboder. Dette finurlige marked, der har en dedikeret børnezone, er et fremragende sted til familier. Områdets høje fyrretræer giver skygge og holder temperaturen nede. 

Du vil også elske Ibiza for øens sandstrande, som du kan besøge ved hjælp af din lejebil. Fra fredfyldte ukendte pletter til berømte strande og fra familiestrande til hippiestrande – Ibiza har det hele. Hvis du leder efter et sted, der er familievenligt og afslappet, kan du prøve at besøge Cala Jondal, som ligger i San Jose. Hvis du imidlertid ønsker at feste med berømtheder, skal du overveje at køre til Las Salinas i Platja d’en Bossa, som ligger i den sydlige del af Ibiza. Stedet er fyldt med lyden af DJ-rytmer. 

Tænk på betagende solnedgange, og Ibiza har det også. Folk betragter Ibiza som det bedste sted at se Middelhavets solnedgang. Uanset årstid tilbyder den smukke natur og havet omkring Ibiza betagende solnedgange. Enhver, der er på jagt efter fremragende naturlige skønheder, som en ø kan tilbyde, bør betragte denne ø som en sådan destination. Mens du er på Ibiza, kan du se solnedgange på Benirras Beach, San Antonio Bay eller Sunset Strip. Det gode er, at det tager dig kort tid at køre fra et sted til et andet. 

Lufthavnen på Ibiza

I den sydvestlige del af Ibiza og ca. 7 km fra Ibiza by ligger Ibiza lufthavn. Denne offentlige lufthavn servicerer hele øen, og forbinder beboerne med de nærliggende byer og seværdigheder. Den servicerer både Formentera i Spanien og de øvrige Baleariske Øer. Den har adskillige sæsonruter til byer over hele det europæiske kontinent samt indenrigsservice året rundt. Beboerne bruger også denne lufthavn som en sæsonbestemt base for luftfartsselskabet Vueling. 

De spanske luftfartsmyndigheder driver Ibiza lufthavn. Den har en 2.800 meter lang asfaltbelagt bane og en passagerterminal. Som en af de primære lufthavne på De Baleariske Øer håndterer den lidt over 4,5 millioner passagerer om året. Blandt de største flyselskaber, der betjener Ibiza, er Jet2.com, MyAir, Niki, Thomas Cook Airlines, Vueling Airlines, Thomson Airways, Ryanair, Germanwings, Easy Jet, Monarch Airlines, Air Europa og Air Berlin. 

Flyselskaberne, der betjener Ibiza Lufthavn, har adskillige destinationer. Air Europa flyver eksempelvis til Bologna, Gran Canaria og Palma de Mallorca. Andre flyselskaber flyver også til Wien, Torino, Malta, Manchester, London-Heathrow og Paris-Charles de Gaulle samt mange andre destinationer. Mens du er i lufthavnen, kan du få adgang til biludlejningstjenester fra virksomheder som Hertz, Europcar, Avis og Alamo. Med en Google-søgning kan du se og sammenligne priser fra forskellige biludlejningsfirmaer for at gøre det muligt for dig at foretage det bedst mulige valg. 

Trafik på Ibiza

At leje en bil giver dig den bedste mulighed for at udforske det sande Ibiza. Der er dog nogle vigtige tip, du har brug for at vide om at køre på Ibiza. Vejene på Ibiza er sporadisk asfalteret og der, hvor der har været huller, er de blevet fyldt ud. Der er dog enkelte veje, som er dårligt asfalteret. Du skal køre forsigtigt. Selv om de mindre veje, der fører til bondegårde og afsondrede strande, muligvis ser lidt skræmmende ud, er de alle fine, hvis du giver dig tid til at køre efter forholdene. 

Sørg for at holde til højre på vejene. Selv om myndighederne forventer, at du overholder en hastighedsgrænse på 50 km/t i byer, er det acceptabelt at køre 90 km/t i landdistrikter. Enhver overtrædelse af trafikreglerne kan give dig en bøde, hvis du bliver stoppet af politiet. Parkering på Ibiza er ikke altid let, og endnu sværere er det i turistområderne. Der er dog betalingsparkering i zoner markeret med blåt. 

Hvis du har et handicapskilt, kan du bruge det til at parkere i overensstemmelse hermed. De blå linjer i gadeparkeringsområder angiver det område, hvor du skal betale parkeringsafgift. Det er din pligt at opsøge nærmeste billetautomat, så du kan foretage din betaling og derefter placere din billet i bilen. Selv om disse parkeringszoner har visse gratis perioder, skal du bemærke, at der kan være stor variation fra et område til et andet. Hvide streger i et område indebærer, at der er gratis parkering. Gule linjer antyder, at der er parkeringsforbud i området.