Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ibiza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ibiza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ibiza miniguide

Ibiza

Biludlejning Ibiza

Den spanske ø Ibiza, som ligger i Middelhavet, er en kendt ferie sted for charter turister.Øen har 113.000 indbyggere (2006). Øen har smukke landskab, og utallige indbydende sandstrande for dem, der søger en sol og badeferie.

Den største by hedder simpelthen Ibiza by, som ligger på den sydøstlige kyst af øen. Byen har 37.408 indbyggere, men når turisterne tager øen i sommermånederne, befolkningen voksede voldsomt. Ibiza by er delt op i den gamle bydel, kaldet “Dalt Vila”, og den mere moderne del, der kaldes byen “Eixample”. Old Town er beliggende på en bakke, og her vil du også finde katedralen Santa Maria d’Eivissa, en attraktion fra 1400-tallet. Ibiza by er kendt for sit livlige natteliv med eksklusive klubber, hvor den part, der varer indtil daggry. Der er gode indkøbsmuligheder i byen, især når det kommer til håndværk og tøj.

Ibiza Airport ligger lige uden for centrum af Ibiza by.

San Antonio er en anden populær turistby på øen, er dette placeret på vestkysten. En særlig attraktion her er “æg”, det monument, der er beliggende nær havnen og vil blive skabt som en hyldest til Christopher Columbus.

Dansk