Biludlejning Ibiza Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Ibiza Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ibiza Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ibiza Lufthavn miniguide

Billeje Ibiza Lufthavn

Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 7 km sydvest for Ibiza Town .Busserne kører mellem Ibiza Airport og byen. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen er Auriga Crown, National, Avis, Europcar og Hertz.

4.647.487 passagerer besøgte Ibiza Lufthavn i 2008. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Omkring ni forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen med destinationer til omkring 25 forskellige steder i Europa. Lufthavnen blev først åbnet og anvendes som en militær lufthavn i den spanske borgerkrig (1936 – 39).

Ibiza Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Faciliteter i lufthavnen betyder apotek, kapel, førstehjælp, rejsebureauer, pengeautomater og på posthuse. De nærmeste hoteller er beliggende i Playa d’en Bossa.