Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ibiza Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ibiza Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ibiza Lufthavn miniguide

Billeje Ibiza Lufthavn
Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 7 km sydvest for Ibiza Town .Busserne kører mellem Ibiza Airport og byen. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen er Auriga Crown, National, Avis, Europcar og Hertz.

4.647.487 passagerer besøgte Ibiza Lufthavn i 2008. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Omkring ni forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen med destinationer til omkring 25 forskellige steder i Europa. Lufthavnen blev først åbnet og anvendes som en militær lufthavn i den spanske borgerkrig (1936 – 39).

Ibiza Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Faciliteter i lufthavnen betyder apotek, kapel, førstehjælp, rejsebureauer, pengeautomater og på posthuse. De nærmeste hoteller er beliggende i Playa d’en Bossa.