Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ibiza Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ibiza Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ibiza Lufthavn miniguide

Billeje Ibiza Lufthavn

Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 7 km sydvest for Ibiza Town .Busserne kører mellem Ibiza Airport og byen. De biludlejningsselskaber, der er til stede i lufthavnen er Auriga Crown, National, Avis, Europcar og Hertz.

4.647.487 passagerer besøgte Ibiza Lufthavn i 2008. De vigtigste base for flyselskabet Vueling. Omkring ni forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen med destinationer til omkring 25 forskellige steder i Europa. Lufthavnen blev først åbnet og anvendes som en militær lufthavn i den spanske borgerkrig (1936 – 39).

Ibiza Airport har et godt udvalg af mad og drikke forretninger og butikker. Faciliteter i lufthavnen betyder apotek, kapel, førstehjælp, rejsebureauer, pengeautomater og på posthuse. De nærmeste hoteller er beliggende i Playa d’en Bossa.

Dansk