Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torrevieja

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torrevieja inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torrevieja miniguide

Billeje Torrevieja

Biludlejning Torrevieja

Torrevieja ligger i provinsen Alicante , der tilhører regionen Communidad Valencia.Beliggende på Middelhavskysten i den sydøstlige del af Spanien, og det er omkring 50 km til provinshovedstaden Alicante, nord for Torrevieja. Det drejer sig om 470 km til hovedstaden Madrid i nordvest, mens landets sydligste by Tarifa er ca. 600 km mod syd.Byen ligger langs den populære badeby kaldes Costa Blanca, og den lever omkring 100 000 indbyggere i (2008).

Torrevieja betyder “gamle tårn” på spansk og det var kun et par vagttårn her indtil 1800-tallet. I det 19. århundrede begyndte salt produktion i minerne, kaldet Salinas, noget du kan se mere af i Museum of the Sea og Salt. Derudover kan du betale et besøg på Natural History Museum, eller se de gamle vagttårn, Torre del Moro fra den 1300’s. I dag Torrevieja primært en ferie paradis, der trækker turister, især fra Skandinavien og Storbritannien.

Murcia-San Javier lufthavn er ca. 30 km syd for Torrevieja

Dansk