Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torrevieja

Ser du frem til at bruge værdifuld tid i Torrevieja på din næste ferie, og får du brug for en biludlejningstjeneste under dit ophold? Så skal du ikke bekymre dig mere, eftersom der er mange biludlejningsfirmaer her. De fleste af dem er placeret lige ved siden af lufthavnen, og er overkommelige prismæssigt. Processen omkring at hyre en lejebil er også ligetil. 

Guide til Torrevieja

Billeje Torrevieja

Biludlejning Torrevieja

Torrevieja er en af de mest fantastiske byer at besøge i Spanien. Denne kystby ligger 50 km syd for Alicante lufthavn. Oprindeligt var byen et fiskerleje, der blomstrede op på grund af store saltaflejringer, der gav byen en opblomstring. Den dag i dag er Torreviaje blandt Europas største saltproducenter. Dertil har byen sit eget unikke mikroklima, der som regel beskrives som det sundeste på hele det europæiske kontinent. 

Blandt de ting, der gør denne by så speciel, er dens fantastiske historie. Her vil vi kort gennemgå nogle af dem. Indtil 1802 var byen ikke en by som sådan. Den var ganske enkelt en lokation for et vagttårn, deraf dens navn, torre (tårn) og vieja (gammel). Omkring 1803 introducerede forretningsmænd som Charles IV saltproduktion og -forarbejdning til byen. Dette skifte var med til at stimulere infrastrukturudviklingen inden for Torreviejas bygrænser. I 1829 tildelte Alfonso XIII Torrevieja status og rettigheder som by. 

De fleste bygninger i denne oldgamle by er bygget af mursten. Mange af de gamle bygninger findes ikke længere, men dette bør ikke afskrække dig. Når du vandrer igennem byen, kommer du måske forbi restaurerede vindmøller, der minder én om byens kilder til energi i gamle dage. Byen har en fantastisk udsigt over havet, hvad enten det er i løbet af dagen eller om aftenen. Dertil er et markant element i bykernen den gamle, nyklassicistiske kirke, der angivelligt blev bygget i 1928, og som erstattede et tempel, der blev ødelagt i forbindelse med et jordskælv. 

En af de mest fantastiske seværdigheder her er Den Lyserøde Sø. Den er én af mange saltsøer i området omkring denne by. Den Lyserøde Sø er én af de største saltsøer i verden og faktisk den største i Europa. Som dens navn antyder, er søens vand lyserødt, takket være de unikke mikroalger, krebsdyr og halobakterier, der lever her. Denne farve er mest dragende om sommeren. 

Udforsk med din lejebil

Byen Torrevieja har masser af steder, du kan besøge med din udlejningsbil. Du kan fx tage en tur til Mercado de Torrevieja, omtrent 1,4 km fra centrum. Markedet afholdes hver fredag, og tiltrækker hundredvis af turister. Hvorfor? Luften er fyldt med en masse forskellige dufte og aromaer her. Du kan smage lokale grøntsager eller frugter, endda nogle der er helt unikke for området i forhold til resten af verden. Her er der et stort udvalg af vine, kød, fisk, souvenirs og tøj. Priserne er også ganske lave. 

Du kan også beslutte dig for at tage dig tid til at besøge området omkring saltsøerne, ca. 4 km fra Torrevieja. Det er hjemsted for de yndefulde flamingoer, som du kan se i området. Om end fulgende kan spottes flere steder i Spanien, er det kun i Torrevieja, at de er lyserøde. Det kan være nødvendigt at bemærke sig, at flamingoer fra naturens side er hvide, og at deres farve kommer på grund af kosten. Her består deres kost hovedsageligt af skaldyr. Flokkene er især store om sommeren, som derfor er det bedste tidspunkt at besøge Torrevieja. 

Du kan også besøge forskellige trestjernede hoteller, fx Cabo Cervera Hotel, Torre Joven Hotel, og Masa International Hotel, hvis du som feriegæst foretrækker et personligt præg og topmoderne services. Hotelpriserne er generelt overkommelige, og kan variere fra så lidt som €22 (ca. 160 kr.) til €100 (ca. 750 kr.) pr. person pr. dag. 

Lufthavne

Der er ingen lufthavn i selve Torrevieja, men der er dog en række lufthavne i nærheden af byen. En af disse er Allicante lufthavn, der ligger ca. 36 km fra Torrevieja. Med en lejebil kan du køre fra Torrevieja til Alicante lufthavn på mindre end en time. 

Alicante lufthavn er iblandt de fem travleste lufthavne i Spanien. Fra Alicante lufthavn er der daglige afgange til andre spanske byer (fx Barcelona og Madrid) og også til internationale destinationer (som Portugal, Italien og England). I lufthavnen finder du flere tilgængelige biludlejningsfirmaer, herunder Goldcar og Hertz. 

Du kan også overveje at ankomme via Región de Murcia International Airport (RMU). Denne luftthavn ligger ca. 59 km fra Torrevieja. Herfra kan du vælge forskellige biludlejningstjenester som Europcar og Sixt. Køreturen til Torrevieja tager knap en time, og der er en masse smuk natur at nyde undervejs. 

Trafik

Et af de meste fremragende aspekter ved Torrevieja er byens gode vejforhold. Det er usandsynligt, at du kommer til at have en ‘bumletur’ på grund af huller i vejen. Af denne årsag flyder trafikken relativt godt, men trafikkerpropper kan forekomme fra tid til anden i myldretidsperioder i løbet af dagen. Hvis du besøger byen mhp. sightseeing, skal du derfor sørge for at undgå trafikken omkring disse tidspunkter. 

For at gøre dit besøg her lidt mere problemfrit kan du med fordel benytte din telefons GPS-funktion, når du skal køre rundt i og omkring byen. Desuden opkræver de lokale myndigheder nogle få euro for parkering. Det kan derfor være nødvendigt, at du betaler for dine parkeringsbilletter online, når du planlægger at bevæge dig rundt i en lejebil.

Dansk